Quote:
Originally Posted by fuzzy
hmmm... o chestie care mi se cam pare bataie de joc de la dacia: printre dotarile modelului E0 "logan" se numara scutul protectie motor si centurile de siguranta fixe... am zis   ... cum doamne iarta-ma sa bagi asa ceva pe pagina oficiala? cum sa pui chestiile astea ca si cum ar fi niste dotari extraordinare?? m-au mirat cateva chestii din astea la versiunile precedente dar asta le cam depaseste...
p.s.: inca o "bubulina" pe care am mai gasit-o la dotari: maner sprijin pasager fata... cine oare se gandeste la chestiile astea de la ei de la dacia? chiar asa de dushi sunt??? nu vad si ei ca sunt penibile astfel de afirmatii??
cel putin scutul de protectie al motorului stiu ca este standard la orice autoturism... nu am vazut in viata mea un autoturism nou fara scut dar......
|
Adevarul ca sunt cam penibil cei de la DACIA cu enumerarea unor elemente obligatorii cum ar fi maner sprijin pasager fata sau centuri de siguranta fixe ,insa scutul pentru motor trebuie mentionat,la ora asta multe masini nefiind echpate cu scut ,sau doar cu o protectie modesta din plastic.Fiind o utilitara,se presupune ca nu o sa mearga doar pe Magheru si de aceea are scut (probabil metalic) protectie motor.
Altfel masina face toti banii ca utilitara,francezii fiind suficient de smecheri sa nu puna usa culisanta,nu numai din cauza pretului (daca puneau o usa culisanta pe dreapta nu ar fi costat cu MULT mai mult decat 2 normale dreapta-stanga) dar si ca sa nu isi concureze singuri Kangoo-ul.Adica Logan Van fara usa culisanta ca sa nu concureze Kangoo,si Logan Berlina urata ca sa nu concureze Clio Symbol (care, parerea mea, e chiar mai urata ca Loganul).