Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 27-01-07, 20:38   #46
sKyNeT

Stage 5

sKyNeT's Avatar

Member of:
[Honda]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: Dacia prezinta noua furgoneta Logan VAN

din 49 de commenturi nici macar vreo 10 nu cred ca sunt bune...
sKyNeT is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 20:53   #47
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

cool !!... se pare ca acuma avem un caraus specializat... ca sa fiu putin patriot, pot spune ca macar s-a largit gama de autoturisme dacia... sunt curios de varianta pick-up cum va fi...
Old 27-01-07, 21:02   #48
alicee

Stage 3

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
logan break fara geamuri ...
still remains ... DRIC.

cand or sa scoata 4x4-ele atunci o sa imi schimb parerea despre dacia ...
ala n-arata rau deloc ...
ai condus vre-odata vre-o firma care sa aiba nevoie doar de carat marfa? ca doar nu se duce la ciuca cucului sa livreze marfa ci in oras ..
alicee is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 21:02   #49
alexutzu07

Stage 3

alexutzu07's Avatar

Quote:
Originally Posted by alicee View Post
cauta pe net dupa opel astra g van si opel astra h van (parca asa se numesc). In esenta sunt 2 break-uri astra la care in partea laterala usile au fost suprimate,accesul facandu-se doar pe partea din spate (deci inclusiv scoaterea marfii)... asa-i ca si nemtii sunt niste tantalai? si s-a vandut masina..
Nu zic nu...clar o sa se vanda si Logan van...sigur va avea succes cum a avut si Loganu... sa o vedem si pe aia de teren...atunci chiar o sa ne schimbam parerea cu totii despre dacia
alexutzu07 is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 21:06   #50
alicee

Stage 3

Quote:
Originally Posted by Cristy@n0_crs View Post
daca va uitati bine seamana leit cu modelu vw caddy si cum a zis cineva mai sus dacia tot dacie ramane
unde vezi tu asemanare cu caddy(cu precedentul model sigur nu se aseamana , in timp ce cu actual nu prea vad asemanari)
Old 27-01-07, 21:36   #51
alicee

Stage 3

Quote:
Originally Posted by totel View Post
dar sunt curios daca e capabila sa transporte atat cat poate sa intre in ea...ca baniuiesc ca motorizari mai putenice sau un diesel mai tare ioc!in rest e foarte ok..cine se gandea ca vechiul papuc o sa aibe un mostenitor cu aer conditionat cu servo cu ABS ...
are motorizari destul de bune.. 1.4 75 cp , 1.6 90 cp benzina si 1.5 dci 70 cp diesel toate euro4. E printre putinele utilitare de la noi care are motor de 90 cp, sunt destule utilitare ca citroen berlingo care ofera doar un motor pe benzina de 75 cp si un motor diesel de 70 cp. la preturi cu vre-o 3000 de euro mai mari
Old 27-01-07, 21:49   #52
Mihaitza_tdi

Stage 5

Mihaitza_tdi's Avatar

Din cate stiu eu Vw Cady are motor de 19 tdi 105 cp! sper sa nu gresesc dar asa stiu! frumusel loganul!
Mihaitza_tdi is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 22:17   #53
Nemilosu

Stage 5

Nemilosu's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[AUDI]
[4Tuning International]
[Fanatik MotorSport]

la banii astia e ok
Nemilosu is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 22:41   #54
Radu.A

Stage 2

suicide doors cu deschidere 90 grade pt usile laterale pt acces facil, dak nu au vrut culisanta k "costa prea mult" dar ar fi fost prea d tot pt o utilitara ieftina
Radu.A is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 00:18   #55
STREET
Daewoo Driver

Stage 5

STREET's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

trebuie usa culisanta neaparat
STREET is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 00:20   #56
weedboy

Stage 5

weedboy's Avatar

dragutz modelul acesta.....sunt convins k si acesta se va vinde foarte bene si datorita pretzului si hai sa fim seriosi acum urat nu este,arata exact pt ce este ea facuta......
weedboy is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 06:17   #57
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

hmmm... o chestie care mi se cam pare bataie de joc de la dacia: printre dotarile modelului E0 "logan" se numara scutul protectie motor si centurile de siguranta fixe... am zis ... cum doamne iarta-ma sa bagi asa ceva pe pagina oficiala? cum sa pui chestiile astea ca si cum ar fi niste dotari extraordinare?? m-au mirat cateva chestii din astea la versiunile precedente dar asta le cam depaseste...

p.s.: inca o "bubulina" pe care am mai gasit-o la dotari: maner sprijin pasager fata... cine oare se gandeste la chestiile astea de la ei de la dacia? chiar asa de dushi sunt??? nu vad si ei ca sunt penibile astfel de afirmatii??

cel putin scutul de protectie al motorului stiu ca este standard la orice autoturism... nu am vazut in viata mea un autoturism nou fara scut dar......
fuzzy is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 08:49   #58
speedster

Stage 5

speedster's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by fuzzy View Post
hmmm... o chestie care mi se cam pare bataie de joc de la dacia: printre dotarile modelului E0 "logan" se numara scutul protectie motor si centurile de siguranta fixe... am zis ... cum doamne iarta-ma sa bagi asa ceva pe pagina oficiala? cum sa pui chestiile astea ca si cum ar fi niste dotari extraordinare?? m-au mirat cateva chestii din astea la versiunile precedente dar asta le cam depaseste...

p.s.: inca o "bubulina" pe care am mai gasit-o la dotari: maner sprijin pasager fata... cine oare se gandeste la chestiile astea de la ei de la dacia? chiar asa de dushi sunt??? nu vad si ei ca sunt penibile astfel de afirmatii??

cel putin scutul de protectie al motorului stiu ca este standard la orice autoturism... nu am vazut in viata mea un autoturism nou fara scut dar......
Adevarul ca sunt cam penibil cei de la DACIA cu enumerarea unor elemente obligatorii cum ar fi maner sprijin pasager fata sau centuri de siguranta fixe ,insa scutul pentru motor trebuie mentionat,la ora asta multe masini nefiind echpate cu scut ,sau doar cu o protectie modesta din plastic.Fiind o utilitara,se presupune ca nu o sa mearga doar pe Magheru si de aceea are scut (probabil metalic) protectie motor.
Altfel masina face toti banii ca utilitara,francezii fiind suficient de smecheri sa nu puna usa culisanta,nu numai din cauza pretului (daca puneau o usa culisanta pe dreapta nu ar fi costat cu MULT mai mult decat 2 normale dreapta-stanga) dar si ca sa nu isi concureze singuri Kangoo-ul.Adica Logan Van fara usa culisanta ca sa nu concureze Kangoo,si Logan Berlina urata ca sa nu concureze Clio Symbol (care, parerea mea, e chiar mai urata ca Loganul).
Old 28-01-07, 09:03   #59
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

daca faceau k usa sa fie culisabila isi facea toti banii dar .. e o schimbare sa dea draq in el ce urat e .. dar ptr o afacere de distributie de ex .. isi merita banii

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 11:32   #60
Toretto

Stage 1

Toretto's Avatar

urat e sa mor io...si-au batut joc de masina la usile din spate dc dreacu nu io fi pus geamuri sau macar sa le fi facut de alea de se deschid paralel cu masina ca la iveco
Toretto is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -