aici gasesti mai multe tipuri de masini care se pot conduce legal de la 16 ani si care sunt noi noute !
Bafta in alegerea facuta !!!
SITE-UL CU PRICINA
ps: da-ti 2 palme si revino pe pamant
fa ceva util, INVATA ca esti viitorul tari.
meri dracului la discoteca distreaza-te
fa sport nu tot sta si fuma si te juca cs pe calculator ca te indobitocesti
alearga
joaca sah
stiu eu...lucruri serioase
ca daca ai parinti inconstienti o sa-ti cumpere masina, daca ai niste parinti care te iubesc o sa-ti traga 2 palme sa-ti revii si o sa-ti arunce in fata 10 carti sa le citesti.
eu la 17 ani si 2 luni i-am spus la tata ca vreau permis...cand mi-o tras un dos de palma n-am stiut pe unde sa ma adun..si dupa 3 zile o venit cu vreo 1000 de carti...si mi-o spus, cand le-am citit pe toate si i-am facut rezumat atunci imi da bani de scoala de soferi si cand o sa considere el ca stiu conduce imi da si masina.
intradevar mi-a luat cam 1 am si vreo 3-4-5 luni sa termin de citit cartile...cand le-am terminat mi-a pus banii in mana sa fac scoala de soferi
cartile ce le-am citit mi-au fost utile la bac...dar pentru masina am citit, mi-a fost util!
dupa ce-am facut scoala...zilnic ma plimbam cu batranu vreo 30-60 minute pana eram exasperat de parcari, de intoarceri de tot felul...si dupa inca 1 an mi-a dat o vechitura de dacie care nu mergea mai mult de 40km/h care singurul lucru bun din ea erau franele si directia, nu intra in treapta 3 si 4 decat ocazional...mergea in 3 pistoane si alte porcarii...dar dupa ce m-am descurcat cu aia vreo 3-4 luni am primit o masina nou de care am avut grija.
acum apreciez ca m-a pus sa citesc si nu m-a lasat de capul meu la 17 ani sa fac scoala si la 18 sa am permis.
apreciez o masina buna dupa ce-am condus buda aia de dacie ruginita si coapta.
apreciez multe.
revenind, apuca-te de scoala si lasa visele