Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 04-08-10, 12:47   #1
Dikey

Stock

Dikey's Avatar

Default Ce parere aveti de Chevrolet Cruze?

Salut! Imi cer scuze daca mai este un topic ca acesta (cu toate ca e am cautat si nu am gasit). Ce parere aveti de varianta de top a modelului Cruze, si anume LT? Ma refer la dotari/confort/siguranta/aspect/pret. Si acum ma bate gandul sa cumpar un Chevrolet Cruze LT din 2008. Din cate am vazut mi se pare extraordinara masina. (6 airbag-uri, ABS, EBD, ECS, TCS, cruise control, 141 CP, interior elegant), dar dezavantajul e ca are decat 5 trepte la cutia de viteze. Si imi este sa nu o forjez prea tare intr-a cincea. (Sunt cam maniac dupa viteza). Insa as vrea nsite ponturi de la cineva ce detine Chevrolet Cruze. (Cum se comporta in oras/afara, cat consuma oras/afara, este puturoasa in depasiri?) etc... Multumesc anticipat!
Dikey is offline   Reply With Quote
Old 04-08-10, 12:55   #2
rizea.vlad

Stage 3

rizea.vlad's Avatar

Default Re: Ce parere aveti de Chevrolet Cruze?

Aici trebuia sa postezi : https://forum.4tuning.ro/220-consilie...itie-auto.html
rizea.vlad is offline   Reply With Quote
Old 04-08-10, 12:58   #3
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by Dikey View Post
Salut! Imi cer scuze daca mai este un topic ca acesta (cu toate ca e am cautat si nu am gasit). Ce parere aveti de varianta de top a modelului Cruze, si anume LT? Ma refer la dotari/confort/siguranta/aspect/pret. Si acum ma bate gandul sa cumpar un Chevrolet Cruze LT din 2008. Din cate am vazut mi se pare extraordinara masina. (6 airbag-uri, ABS, EBD, ECS, TCS, cruise control, 141 CP, interior elegant), dar dezavantajul e ca are decat 5 trepte la cutia de viteze. Si imi este sa nu o forjez prea tare intr-a cincea. (Sunt cam maniac dupa viteza). Insa as vrea nsite ponturi de la cineva ce detine Chevrolet Cruze. (Cum se comporta in oras/afara, cat consuma oras/afara, este puturoasa in depasiri?) etc... Multumesc anticipat!
nu ar trebui intai sa devii major,sa-ti iei permis si apoi sa ai astfel de probleme?
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-10, 13:25   #4
Dikey

Stock

Dikey's Avatar

Quote:
Originally Posted by bmwm5 View Post
nu ar trebui intai sa devii major,sa-ti iei permis si apoi sa ai astfel de probleme?
Am 26 de ani. :P Am dat "random" la varsta cand m-am logat.
Dikey is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -