Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 20-04-10, 11:55   #1
boy_wonder

Stage 5

boy_wonder's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Mercedes Shooting Break Concept - Shoot me!

Mercedes Shooting Break Concept - Shoot me!

Coupe-ul in patru usi se intersecteaza cu break-ul, iar rezultatul ar putea sosi in curand in cel mai apropiat showroom...

Nu, nu e nici o eroare. Acesta este ultimul exercitiu de design al nemtilor de la Mercedes-Benz, pregatit sa debuteze saptamana aceasta la Beijing Motor Show. Si ca tot nu am facut prezentarile, el este Mercedes Shooting Break Concept.

Exact, "Break" si nu traditionalul "Brake", ce indica un coupe in doua usi cu plafonul alungit ca in cazul unui wagon. Iar asta pentru ca noul concept de la Mercedes nu este asa ceva. Nu, acest Shooting Break lasa in trecut denumirea de Shooting Brake, inlocuind-o cu ceea ce ar putea fi versiunea wagon a viitorului CLS.

Iar printre punctele de atractie se numara capota lunga a motorului, lipsa montantilor centrali, acoperisul dinamic si aripile umflate in stil DTM. Mai mult de atat, designul exterior este completat de jantele pe 20 inci. Deloc surprinzator, interiorul noului Shooting Break este dominat de insertii de piele si lemn, in timp ce consola atractiva face legatura intre cele patru scaune individuale.

Sub capota, adio tehnologie hibrid sau fuel cell. Noul concept ascunde un motor V6 de 3.5 litri, ce produce 306 cai putere si 370 Nm!

Cat de mult ne dezvaluie Mercedes Shooting Break din versiunea de productie a viitorului CLS ramane de vazut. Un lucru este insa cert: fotografiile din Beijing cu impresionantul concept nu vor lipsi!

Old 20-04-10, 12:08   #2
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]
Default Re: Mercedes Shooting Break Concept - Shoot me!

sper sa nu ramana doar la stadiul de concept dar nu stiu ce vor face si cu R-klasse...bordul pare inspirat de la alt brand..
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 20-04-10, 20:11   #3
Kyng94

Stage 1

Nu ii sta bine wagon.Mai degraba sedan.
Kyng94 is offline   Reply With Quote
Old 20-04-10, 21:42   #4
ZaNe94

Stage 5

e misto masina, e un break care imi place, ca de obicei ma oroare de ele. ce nu imi place:
-deschizi capota si dai peste cateva capote mai mici, ba eu cand deschid la motor vreau sa vad motoru, ca asa deschideam torpedo-ul, eu asa gandesc.
-daca e break e de familie, de ce are locul dintre banchete despartit, la o limuzina mai merge desi tot ma enerveaza pe mine.
-compartiement special pentru minghiute, pai cand le cumperi ti le da intr-un cofraj special, ala ocupa din spatiu (ca daca e break tre sa aiba portbagaj ca altfel iei berlina)
apropo, unde e schimbatoru de viteze? sau e de ala ca la trabi?
ZaNe94 is offline   Reply With Quote
Old 20-04-10, 22:56   #5
JunKer_hP
Old School Cars

Stage 5

JunKer_hP's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[Old School Cars]

intr-un fel mai bine il faceau un cls concept cu spatele putin mai mic
JunKer_hP is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -