Mercedes-Benz GLK Vision FREESIDE va fi prezentat publicului in cadrul salonului auto de la Detroit, ce va debuta pe data de 13 ianuarie.
Noul SUV dispune un motor Bluetec diesel de 2.2 litri cu 4 cilindri (168hp), o cutie automata 7G-TRONIC si un sistem all-wheel drive 4MATIC.
GLK Vision va intra pe piata europeana abia la sfarsitul lui 2008.
frumos se cam vrea o reincarnare a vechiului si longevivului g-klasse... si au reusit... la preturi stim la ce sa ne asteptam doar e mercedes si-ar calca pe onoare) iar motorul mi se pare excelent...
Credeam ca sunt eu singurul nebun caruia i se pare ca aceasta masina pare a fi o mare ratare din partea celor de la mercedes. Pur si simplu mie mi se pare urata. Interiorul este foarte ok. Dar exteriorul...parca ma uit la un aro...cu ghilimele de rigoare
Credeam ca sunt eu singurul nebun caruia i se pare ca aceasta masina pare a fi o mare ratare din partea celor de la mercedes. Pur si simplu mie mi se pare urata. Interiorul este foarte ok. Dar exteriorul...parca ma uit la un aro...cu ghilimele de rigoare
trebuie sa te gandesti ca adopta stilul clasic de off-roader... ce are mercedes-ul? un ml care isi are locul numai pe strada, un gl la fel. nu trebuia si una care sa dea impresia de vacanta?
arata bine atat interior cat si exterior, totusi stilul abordat cu forme patratoase ma duce putin cu gandul spre cei de la rover. oricum sper sa adopte si o motorizare mai nervoasa
trebuie sa te gandesti ca adopta stilul clasic de off-roader... ce are mercedes-ul? un ml care isi are locul numai pe strada, un gl la fel. nu trebuia si una care sa dea impresia de vacanta?