Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

View Poll Results: Ce parere aveti de noua Dacia Logan?
1. Foarte buna 31 18.24%
2. Asa si-asa...merge...e un pas inainte 76 44.71%
3. Nu prea buna...nu prea reusita 23 13.53%
4. Nu-mi place deloc...chiar deloc 40 23.53%
Voters: 170. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 16-09-04, 19:58   #271
Jeff

Stage 5

Jeff's Avatar

Styling...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	logan_tunata.jpg
Views:	209
Size:	152.5 KB
ID:	9893  
Jeff is offline   Reply With Quote
Old 16-09-04, 21:25   #272
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

pakat ca-i doar un vis ...
oricum nice ...
HolySoul is offline   Reply With Quote
Old 16-09-04, 23:29   #273
BogdanCMS
Guest

Scris de Jeff pe un alt topic:

Quote:
Asta e pe bune:

Primul accident cu Logan

Florin Baltaretu
Ramona Olaru
Sambata, 11 Septembrie 2004

Dacia s-a rasturnat dupa ce a fost izbita de un Matiz

Craiovenii au reusit sa faca primul accident rutier in care a fost implicata o Dacia Logan. Conform politistilor, un autoturism folosit pentru test-drive, in prima zi de lansare a noului model Dacia, a fost lovit din lateral de un Matiz al carui sofer nu a respectat semnificatia indicatorului \"Cedeaza trecerea\". Conducatorul auto si-a recunoscut vina. \"Voiam sa ajung la un prieten, nu m-am asigurat si am intrat in partea stinga a Loganului\", a declarat Iulian Toma.
In urma impactului, Dacia s-a rasturnat, dar nici unul dintre pasageri, clienti care testau masina pentru a o cumpara, nu a fost ranit. \"Accidentul a fost inregistrat ca o simpla tamponare deoarece nu au existat victime\", a mentionat inspector principal Mihnea Dragomirescu, din cadrul Politiei Rutiere Craiova. Acesta a spus ca soferul vinovat de producerea accidentului va avea permisul suspendat din cauza ca nu a acordat prioritate. Reprezentantii dealer-ului craiovean Dacia au tinut sa precizeze ca masina implicata in accident \"s-a rasturnat pentru ca a fost lovita tare in lateral, nu ca n-ar avea stabilitate\".
Mai mult de atat ce vreti? Eu am avut o Felicia, a intrat unul in mine in lateral cu 60-70(nu exagerez, m-a miscat aprox 1-2m pe lat de la impact, primul meu accident) si nu s-a rasturnat deloc, nici macar nu s-a ridicat pe roti...asta demonstreaza cat de rapandula e masina...primul test REAL, primul eshec, prima scuza deplorabila...si sunt convins ca multe vor mai urma...sapt viitoare bag si eu un test cu ea, ma rog la D-zeu sa nu dau de un cretin din asta sa ma loveasca...
  Reply With Quote
Old 17-09-04, 10:00   #274
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

anyway e masina de kkko
nici dacia normala nu se rastoarna la impact lateral ... da se rastoarna in curbe .. oare Logan cum face in curbe ?
HolySoul is offline   Reply With Quote
Old 17-09-04, 13:19   #275
AcidMan

Stage 2

AcidMan's Avatar

e mai bine finisata ca orice model dacia de pana acum dar...
capacul la portbagaj se tine cu doua arcuri ( e in jur de 10 euro un piston cu gaz )
plastic de cea mai proasta calitate.
se vad lipiturile de cum a fost turnata piesa ( ex spoilerul are ditamai urma exact in fat a
o sa vedeti maine poze
suruburi care ies aiurea
nici macar un maner la usi n-au facut - e o scobitura

Am condus ambitionul de 8.000 euro
avantaje: se inchid usile bine, e bine ermetizata
se simte abs la frane - frane destul de bune.
volanul cu servo e ok ,
reglare pe inaltime a scaunului
interior ok . .sa-i spunem
dezavantaj major - motor extrem, de puturos . Aveam pretentii de la un 1.6 90CP dar e dezamagitor. in treapta a 3-a la 40 pe ora am turat=o la 4.000 de ture cu greu .. mi-au luat 2-300 de metri sa o duc la 4.000 si deabea urca spre 60 extreem de puturos.am inteles ca ar fi cutia de vina... ma rog
tipul de la dealerul la care am fost mi-a zis ca au urcat-o la 195km/h .. greu de crezut/
cand imi mai aduc aminte mai scriu
si imagini aici:
http://www.autoextrem.ro/imagini/thu...s.php?album=30
Old 17-09-04, 14:30   #276
BogdanCMS
Guest

195km/h...Ce le place la romani sa exagereze ...Si aia care au facut testele oficiale in Turcia si n-au putut mai mult de 170km/h erau niste prosti...
S-ar putea sa fie din cauza cutiei, totusi un motor de 90cp pe o caroserie de 960kg trebuia sa zburde...
  Reply With Quote
Old 17-09-04, 14:39   #277
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

io nu stiu dar chiar nimeni nu a vazut bascula aia spate care e o tzeava goala? chiar nimeni nu se intreaba ce o sa se intample cu apa intrata pe acolo?
COObra is offline   Reply With Quote
Old 17-09-04, 14:52   #278
steph

Stage 5

steph's Avatar

sau nimeni nu a vazut in nijte poze kateva pagini mai in spate rugina pe toba? si faza cu matizu se pare k in logan o sa itzi fie frik de biciclisti ... sa nu te rastorni
steph is offline   Reply With Quote
Old 17-09-04, 14:58   #279
BogdanCMS
Guest

steph, aia nu e rugina, e \"un pic\" oxidata... C00bra, probabil ca o livreaza cu kit de ushurare \"Sparco\" a caroseriei, bascula ushurata, fara capitonaj in portbagaj, etc...

De unde or fi scos ei 3 stele la crash test nush...poate 3 colturi de stea...
  Reply With Quote
Old 17-09-04, 15:10   #280
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Pai cine a zis ca a scos 3 stele ?... mai ales ca nu a fost facut testul EURONCAP....(care oricum este de publicitate si costa de rupe...deci nici n-o sa-l faca...)

si cu toba.. atat timp cat nu este din inox... e normal sa oxideze
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 17-09-04, 16:37   #281
Horatiu
Speedline Motorsport Member

Stage 5

Horatiu's Avatar

Member of:
[A.C.S. Speedline Motorsport]

Loganul este prea inalt si prea ingust si probabil deaceea s-a rasturnat in accidentul din Craiova chestia asta ar fi trebuit gandita de proiectati...... dar .......
Horatiu is offline   Reply With Quote
Old 17-09-04, 19:57   #282
steph

Stage 5

steph's Avatar

bai cine shtie de accidentu ala cu logan mai vreau si io detalii si poate poze la afzta locului dak are cineva
Old 17-09-04, 19:59   #283
steph

Stage 5

steph's Avatar

si nu ma refer la ce se vede alb adik nu e oxidata ... uitatzi-va in poza sa vedetzi RUGINA

aka e putzin dar dak in showroom e asa dupa 2 saptamii pe strazi schimbi toba .... si probabil alte piese facute din tabla de *** )
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	rugina_toba.jpg
Views:	74
Size:	147.5 KB
ID:	9907  
Old 17-09-04, 22:24   #284
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Acu dac-o dam in milimetrii de rugina pe muchia tobei.... la cate masini care au fost spalate te-ai uitat la toba... ca sa zici ca numai la Logan e asa????
apropos, ai vazut cum arata discurile de frana la un timp dupa ce speli masina ????
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 17-09-04, 22:51   #285
Jeff

Stage 5

Jeff's Avatar

De asemenea amicul nostru Sebi{ a condus o Logan in drive test cu 5 oameni la bord si era sa se rastoarne in sensul de la Selgros TM - plus ca si el subscrie ca e o puturoasa mare... bleah...