Quote:
Originally Posted by aleXpeed
Nu mai este BMW ce a fost, GT-ul este urat si foarte sofisticat, ce o sa-i mai pice senzorii si toate prostiile de sisteme dupa 100.000 km. in colo . Respect Mercedes, noile lor modele sunt de exceptie, la preturi asemanatoare Mercedes mi se pare cea mai buna alegere, noul E este superb fata de GT-ul 5.
|
Este concurent pt R-klasse (aia chiar masina hidoasa), daca nu stiai. Viitorul 5 e gata la anul si probabil ca va sfarama concurentza cum a facut-o si actualul.
Quote:
Mercedes au ramas la principiile lor, au un design foarte frumos si elegant si nu mai sunt asa lente pe langa BMW cum erau in alte vremuri. Daca o tin tot asa cei de la BMW si nu fac o schimbare radicala nu ii vad bine deloc, nu toate BMW-urile noi sunt urate, au unele modele foarte frumoase si la locul lor, dar cu asemenea "bombe" de masini se duc inapoi rau de tot, imi pare rau, sunt un fan BMW insa incep sa-mi placa si Mercedesurile, nu-mi mai displac asa tare
|
"Ii mananca" si pe ei ca si pe Merc cu R-ul. Au supralicitat cu X6-le si uite ca a fost de bun augur si spera sa o repete si cu "chestia" asta. Iar despre principii la Merc ... ce parere ai de A/B - Klasse ? Unde e traditia tractiunii spate ? Sa nu mai spun ca sunt si f. slabe ca masini, si sunt Mercedes. R-klasse-le iti place ? Stiai ca CLC este un esec comercial ? Sa nu mai spun ca Audi i-au depasit la calitatea materialelor pe care le utilizeaza la interior.
Quote:
edit: spunea cineva pe pagina anterioara ca si Renault au modele urate, sa traga putin cu ochiul la noul Megane, noul Clio (nu ma refer la porcaria de Symbol) sau minunata Laguna coupe. Laguna coupe este o capodopera.
|
Laguna Coupe in orice test comparativ ia bataie de la concurenta (poate doar 407 Coupe e mai slab) , ce este asa de capodeopera ? iar Sedanul este gresit la design si e si un esec comercial de proportii.