Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 13-09-09, 23:26   #211
Tristann

Stage 3

Tristann's Avatar

Default Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!

nu stiu dc dar spatele imi aduce aminte de x6 este un fel de x6 dar cu garda mai mica la sol sau ce?
Tristann is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 00:15   #212
SpiriduS

Stage 3

arata bine, agresiv impunator astept prezentarea lui in showroom
SpiriduS is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 06:59   #213
krsN1

Stage 3

Exteriorul nu e cine stie ce, dar interiorul e criminal!. Eu cred ca o sa se vanda ca painea calda si asta .
krsN1 is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 08:13   #214
pitic_wrc

Stage 3

seamana mult cu x6...
pitic_wrc is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 09:45   #215
Ady4Bmw

Stock

Tot q o urma de indoiala a fost primit si X6 la lansare...dar uite k aqma..are parte de un succes neasteptat...
Km da....km seamana q X6...dar...poate va avea aceeasi soarta...xqm..e misto masina
Ady4Bmw is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 09:59   #216
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

CEA MAI URATA MASINA DE LA BMW...oribila. Interiorul mai salveaza putin dar exteriorul este oribil
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 12:00   #217
marcionel

Stage 1

marcionel's Avatar

Member of:
[2 Roti]

si eu cosider masina destul de urata..adica..nu are nici un scop din piata bine definit..parerea mea
marcionel is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 12:25   #218
ulyse

Stage 5

ulyse's Avatar

toate modelele astea noi de bmw sunt marfa rau mai ales la condus
ulyse is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 14:01   #219
Pardalian

Stage 2

Pardalian's Avatar

Cea mai nereusita creatie a celor de la BMW. Pe locul 2 vine X6. E doar o parere personala asa ca nu imi sariti in cap.
Pardalian is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 14:30   #220
Cypos

Stage 5

Cypos's Avatar

Member of:
[DACIA]

Un BMW urat...dar urat! In fata imi seama cu un iepure (doar parerea mea) nu stiu ce vrea sa fie masina asta....
Cypos is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 14:38   #221
Claw166

Stage 5

Claw166's Avatar

Member of:
[Suzuki]

nu`mi place ... o "imperechere" cu un rezultat prea familial pentru un BMW
Claw166 is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 17:34   #222
UNLORD

Stage 5

UNLORD's Avatar

Quote:
Originally Posted by aleXpeed View Post
Nu mai este BMW ce a fost, GT-ul este urat si foarte sofisticat, ce o sa-i mai pice senzorii si toate prostiile de sisteme dupa 100.000 km. in colo. Respect Mercedes, noile lor modele sunt de exceptie, la preturi asemanatoare Mercedes mi se pare cea mai buna alegere, noul E este superb fata de GT-ul 5.
Este concurent pt R-klasse (aia chiar masina hidoasa), daca nu stiai. Viitorul 5 e gata la anul si probabil ca va sfarama concurentza cum a facut-o si actualul.

Quote:
Mercedes au ramas la principiile lor, au un design foarte frumos si elegant si nu mai sunt asa lente pe langa BMW cum erau in alte vremuri. Daca o tin tot asa cei de la BMW si nu fac o schimbare radicala nu ii vad bine deloc, nu toate BMW-urile noi sunt urate, au unele modele foarte frumoase si la locul lor, dar cu asemenea "bombe" de masini se duc inapoi rau de tot, imi pare rau, sunt un fan BMW insa incep sa-mi placa si Mercedesurile, nu-mi mai displac asa tare
"Ii mananca" si pe ei ca si pe Merc cu R-ul. Au supralicitat cu X6-le si uite ca a fost de bun augur si spera sa o repete si cu "chestia" asta. Iar despre principii la Merc ... ce parere ai de A/B - Klasse ? Unde e traditia tractiunii spate ? Sa nu mai spun ca sunt si f. slabe ca masini, si sunt Mercedes. R-klasse-le iti place ? Stiai ca CLC este un esec comercial ? Sa nu mai spun ca Audi i-au depasit la calitatea materialelor pe care le utilizeaza la interior.

Quote:
edit: spunea cineva pe pagina anterioara ca si Renault au modele urate, sa traga putin cu ochiul la noul Megane, noul Clio (nu ma refer la porcaria de Symbol) sau minunata Laguna coupe. Laguna coupe este o capodopera.
Laguna Coupe in orice test comparativ ia bataie de la concurenta (poate doar 407 Coupe e mai slab) , ce este asa de capodeopera ? iar Sedanul este gresit la design si e si un esec comercial de proportii.

Last edited by UNLORD; 14-09-09 at 17:42.
UNLORD is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 17:57   #223
The MIG

Stage 5

The MIG's Avatar

Member of:
[AUDI]
[2 Roti]

o masina urata..nu ocupa nici un segment de pe piata..
The MIG is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 19:16   #224
adrian nrg

Stock

iti dai seama ca mercedes sau audi nu o fi plin de tehnologie , numai bmw. pai daca nu stie lumea sa repare bmw si dacie sa repare mercedes ca sunt mai usor de reparat.nu iti place punct si gata.ce atata agitatie.daca nu merge o sa il scoata de pe piata si gata.parca dau astia de la bmw din banii nostri.acu nu stiu cu ce o afecta GT-ul , noua serie 5 care trebuie sa apara?poate o fi chiar mai misto ca mercedes... mie imi suna a fanatism dala nebun in care un model mai urat sau neinteles este atacat din toate partile de ceilalti fani ai altor companii...daia nu se cumpara bmw ca e urat
adrian nrg is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 20:32   #225
Geo_DXG

Stage 4

Geo_DXG's Avatar

Member of:
[VW]

nu-mi prea place gen asta de masina, si sincer nu prea-mi seamana cu X6, dar motorul e fara comentarii
Geo_DXG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -