28-04-09, 16:29
|
|
Stage 3
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [VW]
|
Rolls-Royce îi dă în judecată pe inventatorii Phantomului chinezesc
Rolls-Royce îi dă în judecată pe inventatorii Phantomului chinezesc
Oficialii Rolls-Royce sunt hotărâţi să ia măsuri cu privire la imitaţia companiei chineze Geely, care a lansat, în cadrul Salonului auto din Shanghai, o copie fidelă a modelului Phantom, de provenienţă britanică. Astfel, managerii originalului Phantom urmează să intenteze un process chinezilor care şi-au “permis” să imite piesa britanică de rezistenţă.
Noua limuzină kitsch a fost botezată GE: "Geely GE". Aceasta a fost prezentată în ediţia 2009 a Salonului Auto din Shanghai, care s-a desfăşurat în perioada 20 - 28 aprilie.
Copia GE a ocupat locul central în standul Geely şi a fost imediat asociată cu modelul Phantom de către specialişti şi publicul vizitator.
film
Last edited by boy_wonder; 28-04-09 at 16:33.
|
|
|
28-04-09, 17:27
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat] [Opel] [SKODA]
|
Re: Geely GE - Rolls-ul chinezesc
chiar ma bucur!si asa ca mai sunt unii in america car mai fac imitatii deastea
|
|
|
28-04-09, 18:21
|
|
VW Driver
 Stage 4
Member of: [VW]
|
sunt incredibili chinezii fac replica dupa orice, arata bine masina dar fiind made in china ne putem inchipui cat e de buna... o groapa de bucuresti e suficienta pentru a-i distruge geometria
|
28-04-09, 18:25
|
|
Stage 2
|
hahahhh  )))) macar sa ne dea la test cateva .. ar merge vara in mamaia :P
|
|
|
28-04-09, 18:33
|
|
 Stage 5
Member of: [Suzuki]
|
ce bine imi pare  era de asteptat , la fel au facut si cei de la BMW cu "inventatorii" acelei chinezarii : "CEO"
|
|
|
28-04-09, 19:12
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT] [VW]
|
va seamana astea cu ceva..... cred ca in china se uita la masini cum ne uitam noi la haine dupa etichete sa vedem daca is originale
|
|
|
28-04-09, 19:22
|
|
Stage 3
|
chinezii dupa parerea mea traiesc pe spinarea altora altii inventeaza iei copiaza tot prostu stie copia da sa vedem cine inventeaza!
|
|
|
28-04-09, 19:42
|
|
 Stage 5
|
Faza e ca Zhang Xiaoshu(adica purtatorul de cuvant al firmei chineze) a declarat urmatoarele:
Quote:
Originally Posted by Zhang Xiaoshu
"Cele doua modele sunt absolut diferite. unii ar putea crede, la prima vedere, ca cele doua modele sunt identice, insa detaliile sunt evident diferite''
|
Sefii Geely nu recunosc ca aceasta masina este un plagiat dar recunosc ca exista unele asemanari 
Drept urmare Rolls - Royce ii da in judecata
|
|
|
28-04-09, 19:42
|
|
Stage 3
|
bine fac cei de la rolls ca ii dau pe astia in judecata! probabil ca astia copiaza masinile pt simplul fapt ca omul de rand nu are bani dar viseaza la mertz, bmw, rolls si alte chestii, iar astaia sunt dispusi sa copieze orice atat timp cat disperatii isi cumpara facaturi ca sa se simta bn
|
28-04-09, 21:04
|
|
 Stage 5
|
bvo lor nu se lasa calcati in picioare.
|
|
|
28-04-09, 21:18
|
|
 Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Nush...am ajuns la concluzia ca, chinezii astia in afara de inventat roboti nu mai sunt in stare de nimic altceva.Copiaza tot ce se poate ..
|
|
|
28-04-09, 21:24
|
|
Stage 3
|
Nu cred ca o sa o scoata la capat... din cate stiu eu atata timp cat nu sunt identice leagea acolo le permite sa faca asemenea "chinezarii".
|
|
|
28-04-09, 21:50
|
|
Banned
 Stage 5
|
Este o problema de proportii mondiale  , iti dai seama ca le strica imaginea celor de la Rolls. Cum sa mai cumpere omu` Phantom cand stie ca exista o caricatura foarte asemanatoare facuta de chinezi, cum sa-si strice el imaginea ?  Asa ca omul prefera sa cumpere alta masina de lux (teoretic  ).
PS: Am aici in oras un nene care a pus pe un Dodge Stealth jante Ferrari, embleme Ferrari, volan Ferrari etc., ghici, l-au dat in judecata si i-au sechestrat masina
|
|
|
28-04-09, 22:03
|
|
4Tuning International Member
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by EaGle
Este o problema de proportii mondiale  , iti dai seama ca le strica imaginea celor de la Rolls. Cum sa mai cumpere omu` Phantom cand stie ca exista o caricatura foarte asemanatoare facuta de chinezi, cum sa-si strice el imaginea ?  Asa ca omul prefera sa cumpere alta masina de lux (teoretic  ).
PS: Am aici in oras un nene care a pus pe un Dodge Stealth jante Ferrari, embleme Ferrari, volan Ferrari etc., ghici, l-au dat in judecata si i-au sechestrat masina 
|
Si pe astia de la noi cu Daciile cu embleme bmw si mercedes cine ii da in judecata ? 
BMW si Toyota
Nissan X-Trail vs. Greatwall Sing
BMW 7 vs BYD F6
Daewoo Matiz vs. Chery QQ
Opel Frontera vs. Landwind
Neoplan Starliner vs. Zonda A9
Toyota Land Cruiser Prado vs. Dadi Shuttle
Honda CRV vs. Laibao SRV
Rolls Royce Phantom vs. Hongqi HQD
Smart vs. Smart-ul chinezesc
Mercedes C vs. Geely Merrie 300
PS: Nu le-am pus in ordinele cu numele de mai sus ...
|
|
|
28-04-09, 22:14
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
omg...stau si ma uit la pozele puse de NONE...si nu imi vine sa cred cate modele au fost copiate. Bine fac cei de la rolls-royce sper sa si castige procesul si asa sa faca si mercedes si BMW si toata lumea, sa ii dea in judecata pana or sa dea faliment f@##ui in g##ra de chinezi !!!
|
|
|
|
|