Tata lansează Nano Europa
Când vine vorba de domeniul auto, cuvântul “Europa” ar trebui să ne ducă cu gândul la Lotus-ul fragil dar funky din anii ’60, ’70. În mod normal, nimănui nu-i trece prin cap că ar fi vorba despre Tata Nano.
Cel mai probabil, acest autovehicul (despre Nano este vorba şi, da, este un AUTOVEHICUL) produs de indienii de la Tata va fi comercializat în Europa sub marca Nano Europa. Acesta va fi vândut la un preţ mai mare decât cel anunţat pentru piaţa indiană, de 2.500 de dolari americani, şi va veni cu o echipare superioară în standard.
Varianta europeană este, de ce să nu recunoaştem, puţin mai aspectuoasă decât restul familiei Nano. Cine nu este de acord înseamnă că nu ştie cum arată maşina indiană la ea
acasă.
De asemenea, Nano Europa vine cu un ampatament mai lung, de 2,28 metri, un tren de rulare diferit, anvelope de 14 inch, direcţie asistată electrică şi chiar şi o oglindă pentru pasagerul din dreapta. Şi nu am terminat încă. Nu cred că am scris despre motorul din aluminiu în trei cilindri şi o transmisie cu cinci viteze pentru a conduce puţin mai în siguranţă pe autostrăzile din Europa. Autostrăzi unde, nu ştiu dacă indienii ştiu asta, există şi limite inferiore de viteză.
Lasând uşor gluma la o parte, modelul pentru Europa este programat pentru a fi echipat suplimentar cu mai multe sisteme de siguranţă, ce includ controlul stabilităţii şi frâne care nu blocheză roţile la frânări bruşte.
Deşi preţurile nu au fost încă anunţate, se zvoneşte că Tata Europa (Nano Europa sau Tata Nano Europa) ar putea atinge chiar şi 6.350 de dolari americani (5.000). Pare mult din moment ce ai în minte cei 2.500 de dolari promişi iniţial de constructorul indian.