Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply
 
Thread Tools
Old 23-02-10, 12:56   #1
sunblease7

Stage 5
 
sunblease7's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 336
Member of:
[Super Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
[Colectionar Machete]
Default Geneva 2010: Maserati Quattroporte Sport GT S Awards Edition

Geneva Motor Show se aproapie cu pasi repezi, insa si mai rapid circula vestile cat priveste vedeta cu care-si va face aparitia Maserati la salonul auto: Maserati Quattroporte Sport GT S "Awards Edition"!





Acum, daca am aflat numele "inculpatului", sa trecem la fapte concrete. Bazat pe modelul Sport GT S, particularitatile cu care a fost inzestrat noul model adauga un plus de exclusivitate Quattroporte-ului.

Exteriorul a fost vopsit in Quarzo Fuso si a beneficiat, totodata, de un tratament special aplicat elementelor cromate, perfect asortate cu jantele Multi Trident de 20'' care lasa sa se intrevada etrierele - aproape ca te-ai putea oglindi in ele!

Si pentru ca un Maserati este, prin definitie, utopia perfectiunii, masina a fost dotata si cu un set de frane Brembo . Iar povestea continua la interior. Aici Alcantara se gaseste atat pe plafon, cat si in pe scaune - este vorba de scaune din piele Poltrona Frau cu accente de Alcantara. La mare pret sunt si pragurile din aluminiu polisat si insertiile din lemn - sub nicio forma nu puteau lipsi din pachetul Awards Edition.

Clientii din UK au "liber" la comenzile pentru Quattroporte Sport GT S "Awards Edition" incepand din a doua jumatate a lui 2010. Tot atunci va fi facut public si pretul de achizitie.
sunblease7 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -