. Cred ca va uitati la alte poze. Din moment ce A5 este A4 coupe normal ca seamana destul de mult, dar linia caroseriei este evident diferita. Diferente vizibile (daca nu esti orb) sunt si la partea frontala si cea din spate. Ce ai fi vrut sa faca, sa fie total diferit ?
Interiorul de A4 este la fel cu cel de A5. Normal daca stai sa te gandesti ca au aceeasi platforma tehnica si A5 este A4 coupe. La fel cum si interiorul la Seria 3 E90 este identic cu E92. A6 are alt interior fata de A4/A5, la fel si A8 care este total diferit de orice din gama. De la a avea anumite chestii comune (linia de design, aspect interior) pana la a fi identice e cale lunga, dar ce sa te faci si cu subiectivismul asta. Nu trebuie sa fii geniu ca sa pui 5 poze una langa alta cu interioarele de A4/5/6/8 sa vezi ca procentul in care seamana este la fel ca asemanarea intre Seria3/Seria3 coupe/Seria5/Seria7/X5. Cum se face ca voi vedeti asta doar la Audi nu imi dau seama
. Se mai vede si pe la Saab (atat aspect interior cat si exterior, chiar noul model de 9-5 strict dpdvd al design-ului este mai mult facelift, voi asta o vedeati la Audi desi e cam departe de realitate), Alta Romeo care iar seamana izbitor la linia de design, povestea se aplica si la interior.
Cred ca pe strada pe care stati voi chestiile astea "ies la iveala" doar la Audi nu ?
. Uite niste mostre, in ordinea S3 E90, E92 (coupe), Seria 5, Seria7, X5. Ale naiba, sunt total diferite
. De abia iti dai seama ca vin de la BMW si ca masinile sunt facute de acelasi producator
. Poate sunt eu prea subiectiv dar mie mi se pare ca diferentele intre interiorul de A4/A5 si A8 sunt mai mari comparativ cu cele intre E90/E92 si Seria7. Asa ca ar fi cazul sa incetati cu aceleasi povesti departe de realitate si remarci malitioase care nu isi au rostul doar ca nu va convine voua ceva.