Quote:
Originally Posted by claudio81
Problema s-a rezolvat. A fost o neintelegere deoarece fostul meu asociat a dorit cu tot dinadinsul sa imi strice imaginea. Vina nu a fost a lui fiesta_bv pt ca el este client si trebuie respectat ca atare. Nu imi permit in primul rand ca om sa fac lucruri de genul asta pt ca am contract cu furnizorul pt partea de service si e normal sa beneficieze de garantie si in al doilea rand mai ales ca voi deschide si reprezentanta cu magazin de prezentare. Eu imi cer scuze public pt inconvenientele create pt client, i-am rezovalvat problema si astept si alti clienti de ai mei sa confirme sau sa infirme seriozitatea mea. Multumesc
|
da, confirm, s-a rezolvat azi;
am fost prins la mijloc intre claudio si fostul asociat, si de aici au degenerat lucrurile. Acum e totul ok
(imi cer scuze de intarziere, dar imediat dupa ce claudiu mi-a rezolvat problema la masina, a trebuit sa plec in graba ...)
Puteti sterge posturile mele de sus (mi-am modificat si semnatura)
PS: confirm ca initial mi-au fost sterse/ascunse mesajele de pe forum, iar apoi cand am contactat adminul, mi-a zis ca de fapt e toata tarasenia in discutie ...