Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Brasov > Zona comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc

Reply

Thread Tools
Old 09-09-09, 21:32   #31
Catalyn
Renault Driver

Stage 5

Catalyn's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Nissan]
[RENAULT]
Post Re: FeedBack service-uri

Multumesc! Prin asta dai dovada de maturitate si de seriozitate!Succesuri in continuare!
Catalyn is offline   Reply With Quote
Old 09-09-09, 23:21   #32
fiesta_BV

Stage 1

Default Re: FeedBack service-uri

Quote:
Originally Posted by claudio81 View Post
Problema s-a rezolvat. A fost o neintelegere deoarece fostul meu asociat a dorit cu tot dinadinsul sa imi strice imaginea. Vina nu a fost a lui fiesta_bv pt ca el este client si trebuie respectat ca atare. Nu imi permit in primul rand ca om sa fac lucruri de genul asta pt ca am contract cu furnizorul pt partea de service si e normal sa beneficieze de garantie si in al doilea rand mai ales ca voi deschide si reprezentanta cu magazin de prezentare. Eu imi cer scuze public pt inconvenientele create pt client, i-am rezovalvat problema si astept si alti clienti de ai mei sa confirme sau sa infirme seriozitatea mea. Multumesc
da, confirm, s-a rezolvat azi;
am fost prins la mijloc intre claudio si fostul asociat, si de aici au degenerat lucrurile. Acum e totul ok
(imi cer scuze de intarziere, dar imediat dupa ce claudiu mi-a rezolvat problema la masina, a trebuit sa plec in graba ...)

Puteti sterge posturile mele de sus (mi-am modificat si semnatura)

PS: confirm ca initial mi-au fost sterse/ascunse mesajele de pe forum, iar apoi cand am contactat adminul, mi-a zis ca de fapt e toata tarasenia in discutie ...
fiesta_BV is offline   Reply With Quote
Old 09-09-09, 23:28   #33
Catalyn
Renault Driver

Stage 5

Catalyn's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Nissan]
[RENAULT]

Nu se sterge nimic, ma bucur ca acest caz a fost solutionat amiabil si ca faci parte din gama celor multumiti....
Catalyn is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 22:48   #34
kiry
Banned

Stage 5

Member of:
[Opel]

+1 pt claudio81 (pt seriozitate) , am avut probleme cu un bec, a fost plecat, ne-am intalnit cum am stabilit si a rezolvat problema foarte rapid si fara prea multe discutii nu fac reclama, doar spun parerea mea si cum a reactionat cu mine (precizez ca nu-l cunosteam inainte, a fost prima oara cand l-am vazut atunci cand mi-a montat instalatia, asta asa ca sa nu zica unii ca sunt "prieten vechi" cu el).
kiry is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 11:06   #35
Sic@

Stage 3

Sic@'s Avatar

Member of:
[Fiat]
Post Re: FeedBack service-uri

Quote:
Originally Posted by claudio81 View Post
Problema s-a rezolvat. A fost o neintelegere deoarece fostul meu asociat a dorit cu tot dinadinsul sa imi strice imaginea. Vina nu a fost a lui fiesta_bv pt ca el este client si trebuie respectat ca atare. Nu imi permit in primul rand ca om sa fac lucruri de genul asta pt ca am contract cu furnizorul pt partea de service si e normal sa beneficieze de garantie si in al doilea rand mai ales ca voi deschide si reprezentanta cu magazin de prezentare. Eu imi cer scuze public pt inconvenientele create pt client, i-am rezovalvat problema si astept si alti clienti de ai mei sa confirme sau sa infirme seriozitatea mea. Multumesc
Cu toate ca sa rezolvat problema din partea mea ai o bila neagra ptr ca ai pasuit altcuiva problema cu toate ca tu i-ai vandut echipamentul lui fiesta_bv. L-ai rezolvat doar cand ai observat ca ai imaginea firmei "sifonata".
Sper ca nu am suparat pe nimeni, doar mi-am spus parerea, la urma urmei toti avem dreptul la o parere.
Salutari !
Sic@ is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 12:54   #36
claudio81

Stage 5

claudio81's Avatar

Nu se supara nimeni. Ai dreptul la pararea ta, normal. Daca erai implicat in situatie si stiai si dedesupturile problemei poate schimbai culoarea bilei
P.S. - nu am imaginea firmei "sifonata", asa pt linistea ta

Kituri Xenon & Accesorii auto
Xenon incepand de la 149 ron
Mess: bixenonbv
claudio81 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 14:15   #37
morbidan

Stage 3

morbidan's Avatar

Member of:
[SKODA]

+1 rezolvat schimbat problema .....claudio81.. multumesc frumos schimbat bec ars....
morbidan is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 15:51   #38
claudio81

Stage 5

claudio81's Avatar

Quote:
Originally Posted by morbidan View Post
+1 rezolvat schimbat problema .....claudio81.. multumesc frumos schimbat bec ars....
Pt putin, oricand cu placere
claudio81 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -