Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Timisoara > Zona comerciala Timisoara - Bazar - Servicii - Talcioc

Reply
 
Thread Tools
Old 03-04-14, 16:24   #1
Niiicu

Stock
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
Default Efectuez comenzi pe SportsDirect-Asos-MandMDirect-NextDirect-JDSports-Boohoo-Zalando

SportsDirect.com

- Au in prezent peste 470 de magazine in cadrul grupului SPORTS DIRECT INTERNATIONAL PLC, inclusiv Sports Direct, World Sports, Field & Trek, Sport Hargreaves, Gilesports Donnay si multe magazine internationale in Irlanda, Belgia, Franta, Luxemburg, Olanda, Slovenia si Cipru.

Vand branduri, cum ar fi, Nike, Adidas, Reebok, Umbro si Fila, plus branduri de grup, cum ar fi Dunlop, Everlast, Lonsdale, Slazenger, Donnay, Sondico, Carlton, Karrimor, VooDoo Dols, Golddigga, USA Pro, LA Gear, Kangol, Nevica, Campri si o gama larga de produse care acopera toate activitatile sportive. In 2012 au adaugat marci precum No Fear, Hot Tuna, Firetrap.

In total au 120.000 produse, 1.000 categorii si 700 de marci.

COMISIOANE
STANDARD
- produsele sub Ł2,99: 3 RON / produs
- peste 5 produse: 8 RON / produs
- intre 1-5 produse: 9 RON / produs

=============================================

MandMDirect.com

- MandMDirect.com este unul dintre liderii din UK’s,in materie de fashion, life style si sport , avand ca produse cele mai de top branduri : Diesel, Mix Sixty, Full Circle, Nike, Adidas, Bench, Timberland, Berghaus, Rockport, Puma, Henleys, Calvin Klein, Fila, Kappa, Lee Cooper, Pacha, Reebok, Roxy, adidas by Stella McCartney, Ben Sherman, Energie, Fred Perry, Ecko Red, Levi’s, Quiksilver si multe altele, toate cu reduceri de peste 75%.

COMISION
STANDARD
- 20 lei/produs

=============================================

Asos.com

- Stabiliti in Iunie 2000, Asos este cel mai mare retailer independent on-line de moda si frumusete din Marea Britanie. Cu peste 19400 produse, branduite cu marca lor proprie + 1000 marci adaugate in fiecare saptamana, Asos.com devine rapid lider de piata in Marea Britanie. Dedicata in special tinerilor cu varsta cuprinsa intre 16 -24 ani, ASOS.com atrage peste 5.4 milioane de vizitatori unici pe luna si are 2.4 milioane de utilizatori înregistrati.

COMISION
STANDARD
- 8 lei/produs

===============================================

Newlook.com

- New Look a parcurs un drum lung de la primul lor magazin in Tauton (1969) pana in momentul de fata avand peste 1000 de magazine la nivel mondial in UK, Irlanda, Europa, Asia, Singapore, Rusia si Polonia. Numai in anul 2009 au trecut 355 milioane clienti, fie online sau intr-unul din magazinele lor.
New Look este una dintre marcile de moda cele mai bine recunoscute în Marea Britanie, cu mare brand de constientizare spontana.

COMISION
STANDARD
- 10 lei/produs

================================================

Boohoo.com

- Boohoo este unu din retailerii de top din Marea Britanie de moda on-line. Dedicati femeilor, ofera cele mai recente stiluri de imbracaminte si accesorii, care iubesc mentinerea aspectului lor pe trend si la preturi accesibile.
De la lansarea din 2006, Boohoo a devenit rapid unul dintre cele mai de succes retaileri online de moda de îmbracaminte pentru femei.

COMISION
STANDARD
- 8 lei/produs

================================================== =

Fragrancedirect.co.uk

- A luat nastere in Noiembrie 1999, echipa fiind sotul si sotia, Fragrance Direct lansand primul lor website pentru a putea vinde mai usor produse catre public.
Compania a avut o crestere rapida iar in Septembrie 2008 a lansat noul website pentru a oferi mai multe produse si servicii mai bune.

Fragrance Direct ofera spre vanzare parfumuri,gift seturi, solurii aftershave, produse cosmetice,produse de ingrijire a parului si de ingrijire a pielii la preturi mai mici decat in marile magazine.

COMISION
STANDARD
- 13 lei/produs

================================================== ==

NextDirect.com

- Lantul de magazine NEXT s-a lansat in Februarie 1982 deschizand primul magazin cu o colectie exclusiv de haine elegante, pantofi si accesorii pt. femei. Au urmat colectiile pt barbati, copii si acasa.
Astazi, au peste 500 de magazine in Marea Britanie si Irlanda, peste 180 de magazine in peste 30 de tari din intreaga lume.

COMISION
STANDARD
- 10 lei/produs

================================================== ==

JDSports.co.uk

- JD Sports Plc a luat nastere in anul 1981 in Marea Britanie, fiind un magazin de modă axandu-se mai multe pe sport și casual.

In 2004 grupul JD cumpara Scottsonline.co.uk ajungand la 200 de magazine, urmand ca in 2007 sa cumpere Bankfashion.co.uk cu inca 100 de magazine.

In prezent vand produse de la adidas, adidas Originals, Asics, Bench, Canterbury, Carbrini, Converse, DC, Diadora Sport, Gio Goi, Fred Perry, Ecko, Filla, Jordan, Jack & Jones, Lacoste, Le Coq Sportif, McKenzie, Nike, Original Penguin, Puma, Quiksilver, Sergio Tacchini, Umbro, Timberland si multe altele.

COMISION
STANDARD
- 10 lei/produs

================================================== ==

USC.co.uk

- USC este o destinatie premium pentru haine de marca, incaltaminte si accesorii. Servind celor dedicati modei, atat barbati si femei cat si copii, USC gazduieste o vasta coletie de imbracaminte si incaltaminte apartinand atat brandurilor consacrate cat si a unor creatori independenti. De mai bine de doua decenii, USC reuseste sa gaseasca de fiecare data ultimele tendinte in moda si sa lucreze in parteneriat cu branduri de top pentru a se asigura ca va produse sezon de sezon colectii exclusive pentru voi.

COMISION
STANDARD
- 10 lei/produs

================================================== ===

Riverisland.com

- Love fashion. Love River Island.

Cu peste 60 de ani de experiență de vânzare cu amănuntul de moda, River Island este unul dintre cele mai de succes companii de pe High Street.
River Island are aproape 300 de magazine in Marea Britanie, Irlanda și la nivel internațional în Asia, Orientul Mijlociu și Europa.

COMISION
STANDARD
- 15 lei/produs

================================================== ====

Mothercare.com

- Mothercare este magazinul complet pentru mame si copii. Aici puteti gasi confectii pentru femei insarcinate, pentru bebelusi si pentru copii pana in 8 ani, incaltaminte, jucarii, carucioare, accesorii pentru ora mesei. Axat pe comercializarea de produse destinate viitoarelor mame şi copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 8 ani, Mothercare se diferenţiază de restul magazinelor de profil existente pe piaţă prin calitatea şi diversitatea produselor sub sigla brandului.

La Mothercare găsim haine pentru viitoarele mămici şi pentru copii, iar cele pentru micuţi sunt realizate pe categorii de vârsta 0-36 luni şi 1 ˝ – 8 ani. Hăinuţele, realizate de designeri, sunt prezentate în colecţii, iar acest lucru te ajută la accesorizarea în ton (pantof-dres-eşarfă-accesorii de păr). La categoria mobilier poţi găsi patuţuri de lemn şi paturi de călătorie, dulapuri şi mese de înfăşat, iar Lenjeria de pat şi articolele de baie sunt prezente şi ele în colecţii, în culori ca bleu, roz, crem şi galben.

Jucăriile sunt segmentate pe departemente ca Baby & Toddler, Puzzle & Games, Arts & Crafts, Action & Adventure. Majoritatea jucăriilor sunt din plastic, dar există şi câteva jucării din lemn şi cele pentru nou născuţi cu diferite texturi.

COMISION
STANDARD
- 10 lei/produs

================================================== ====

Zalando.co.uk

- Ofera spre vanzare o selectie de articole sportive, haine, incaltaminte, produse cosmetice.
Vand marci ca Guess, Timberland, Vero Moda, Benetton, Esprit, Just Cavalli, Khujo, G-Star, Pepe Jeans, Tommy Hilfiger, Diesel si multe altele.

COMISION
STANDARD
- 10 lei/produs

================================================== ====

Clothingattesco.com

- Ofera spre vanzare o selectie de articole sportive, haine, incaltaminte, produse pt copii.
Vand marci ca AX Paris, Brave Soul, Casio, Disney, Dare 2b, Diesel, F&F, Gola, Kappa si multe altele.

COMISIOANE
STANDARD
- intre 1-4 produse: 15 lei/produs
- intre 5-9 produse: 10 lei/produs
- peste 10 produse: 5 lei/produs

================================================== =====

UGGAustralia.co.uk

- Cizmele din piele de oaie sunt folosite de australieni de peste 200 de ani. Istoria UGG Australia incepe din anul 1978, cand Brian Smith, un tanar surfer a plecat intr-o calatorie in Statele Unite luand cu el o geanta cu aceste produse care erau folosite de surferii din Australia pentru comfortul termic al piciorelor inainte si dupa ce ieseau din apa rece a oceanului.

COMISION
STANDARD
- 15 RON / produs

================================================== =====

Schuh.co.uk

- De peste 30 de ani Schuh ofera spre vanzare incaltaminte de o calitate superioara.

COMISIOANE
STANDARD
- produsele sub €2,99: 5 RON / produs
- peste 10 produse: 7 RON / produs
- intre 5-9 produse: 8 RON / produs
- intre 1-4 produse: 10 RON / produs
Niiicu is offline   Reply With Quote
Old 04-04-14, 20:33   #2
Niiicu

Stock
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
Default Re: Efectuez comenzi pe SportsDirect-Asos-MandMDirect-NextDirect-JDSports-Boohoo-Zala

FragranceDirect.co.uk - Luni/04/2014 - Comanda noua

Fragrance Direct ofera spre vanzare parfumuri,gift seturi, solurii aftershave, produse cosmetice,produse de ingrijire a parului si de ingrijire a pielii la preturi mai mici decat in marile magazine.

Armani
Calvin Klein
Davidoff
Dolce & Gabbana
FCUK
Gucci
HUGO BOSS
Joop
Lacoste
Paco Rabanne
Ralph Lauren

Comision 13 lei/produs.

================================================

Boohoo.com - Luni/04/2014 - Comanda noua

Boohoo este unu din retailerii de top din Marea Britanie de moda on-line. Dedicati femeilor, ofera cele mai recente stiluri de imbracaminte si accesorii, care iubesc mentinerea aspectului lor pe trend si la preturi accesibile.

Comision 8 lei/produs.
Niiicu is offline   Reply With Quote
Old 08-10-14, 13:05   #3
florin_cars
Old School Cars

Stage 5
 
florin_cars's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 10,674
Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]
Default Re: Efectuez comenzi pe SportsDirect-Asos-MandMDirect-NextDirect-JDSports-Boohoo-Zala

Lucrez pt newlook, au o gramada de produse, se schimba f des modelele, prturile acceptabile.
Dar vad ca la noi nu prinde, desi comisioanele tale sunt banale...
florin_cars is offline   Reply With Quote
Old 08-05-15, 11:30   #4
denizza

Stock
 
Join Date: May 2015
Posts: 1
Default Re: Efectuez comenzi pe SportsDirect-Asos-MandMDirect-NextDirect-JDSports-Boohoo-Zala

Poate cineva spune-mi cum de a alege dear-fashion.com mai de livrare cost-eficiente, de transport de marfă este cât de mult?
denizza is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -