oo bun bun uite ca lucreaza si cineva la C3 . Tribalul ala vrei sa il ti acolo?
jantele ce dimensiuni au? toba cum se aude un filmulet ai ceva? ce motor ai?
o bun bun uite ca lucreaza si cineva la C3 . Tribalul ala vrei sa il ti acolo?
Pai as cam vrea sa`l tin...imi place cum da , dar cred ca o sa ma descotorosesc de el...Jantele sunt 195/50/R15 .Toba este doar finala dar nu stiu cum sa o fac sa se auda mai tare...ea shuiera..e toba mika..toata..e din 2003/08 1.4 HDI 75 Cp.da-ti si voi idei cum sa`i mai maresc puterea la motor si cum sa fac sa se auda mai tare?
o bun bun uite ca lucreaza si cineva la C3 . Tribalul ala vrei sa il ti acolo?
Pai as cam vrea sa`l tin...imi place cum da , dar cred ca o sa ma descotorosesc de el...Jantele sunt 195/50/R15 .Toba este doar finala dar nu stiu cum sa o fac sa se auda mai tare...ea shuiera..e toba mika..toata..e din 2003/08 1.4 HDI 75 Cp.da-ti si voi idei cum sa`i mai maresc puterea la motor si cum sa fac sa se auda mai tare?
pui cip si cred ca ajungi pe la 85cp si cu finala incearca sa o schimbi cu alta mai mare.. cand e gata vopsita? carligu ala il lasi acolo?
am decupat in bara destul ..e foarte mare toba...dar nush ce sa fac...cica sa las tzeava goala de la catalizator...adika sa scot sitele de la toba de mijloc.pai de vopsit cred ca maine o fac..sa vad cum fac...sa o vopsesc pe toata sau sa fac pe calculator vopseaua si sa vopsesc doar ce am acolo.
Astazi am vopsit etrierele si tamburii pe spate cu rosu si am demontat carligul
am decupat in bara destul ..e foarte mare toba...dar nush ce sa fac...cica sa las tzeava goala de la catalizator...adika sa scot sitele de la toba de mijloc.pai de vopsit cred ca maine o fac..sa vad cum fac...sa o vopsesc pe toata sau sa fac pe calculator vopseaua si sa vopsesc doar ce am acolo.
Astazi am vopsit etrierele si tamburii pe spate cu rosu si am demontat carligul
esti sigur ca ai toba de mijloc? eu la a mea nu am ma rog e model 2005 da nu cred ca tu sa ai si daca scoti "umblutura" din catalizator o sa ai problema cu sondele + ca nu trec rarul poate doar daca dai ceva acolo.. si inca ceva cat ai dat pe bara fata/spate + praguri.