Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > CITROEN > Citroen tuning

Reply

Thread Tools
Old 27-11-08, 14:32   #1
florinflo85

Stage 3

florinflo85's Avatar

Default Bara fata c4 coupe

salutare.am si eu o intrebare pt voi.stie cineva daca se potriveste bara fata de la modelul nou de c4 pe modelul vechi?si inca una.am vazut la unele c4 luminile de pozitie albe si vreau sa imi pun si eu.intrebarea e : ce becuri , de unde le iau si daca trebuie facute modificari sau nu?multumesc.
florinflo85 is offline   Reply With Quote
Old 27-11-08, 14:47   #2
Teroarea

Stage 5

Teroarea's Avatar

Member of:
[CITROEN]
Default Re: Bara fata c4 coupe

Quote:
Originally Posted by florinflo85 View Post
salutare.am si eu o intrebare pt voi.stie cineva daca se potriveste bara fata de la modelul nou de c4 pe modelul vechi?si inca una.am vazut la unele c4 luminile de pozitie albe si vreau sa imi pun si eu.intrebarea e : ce becuri , de unde le iau si daca trebuie facute modificari sau nu?multumesc.
intra si tu pe c4club punct ro asta ca sa nu fac reclama si acolo poti afla mai usor ledurile se pot schimba au mai schimbat si altii insa bara nu stiu numai sa intri pe site la citroen si sa vezi dimensiunile.
Old 27-11-08, 21:09   #3
AdrianC4

Stage 4

Nu se potriveste!
Se pot inlocui lejer becurile, le cumperi de oriunde! Ca sa vezi ce becuri sunt le scoti si iei unul cu tine, e usor!
AdrianC4 is offline   Reply With Quote
Old 28-11-08, 13:09   #4
florinflo85

Stage 3

florinflo85's Avatar

da cica bara nu se potriveste (mi-a mai spus cineva pe alt forum) .ramane sa imi iau doar beculetze sa se vada mai frumos.multumesc pt lamuriri.
florinflo85 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-10, 23:10   #5
mihai13

Stock

ma putetia juta si pe mine..am observat ca am in bara fata locuri pt proiectoare..eu am niste grile de plastic peste..as putea sa le scot si sa-mi pun prouectoare pt ca am vazut k sunt si niste mufe pe acolo?oare cat m-ar costa?
mihai13 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-10, 22:30   #6
aiurica

Stage 4

aiurica's Avatar

Member of:
[CITROEN]

bara se potriveste insa va trebui sa schimbi si capota pt ca semnele sunt mai arcuite....
insa bara se potriveste.

preturi si amanunte gasesti pe clubul care ti-a fost recomandat sau altele....