LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
06-06-08, 23:58
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Re: "turele de magheru"
Quote:
Originally Posted by Skillzu
.mai sunt si oamenii care au cu ce,dar ei sunt calmi,si merg regulamentar.numai astia care nu au cu ce ,astia SUFERA!.
....
|
vaaai cat adevar...
si apropo era acum cateva zile unu cu un bentley "fara acoperis" jur ca abia dupa ce si-a vazut oglinda la 10 cm de a mea a inceput si el sa mearga pe o banda....i-am dat flashuri inainte claxoane scurte(detest claxonatu) omu nimic pe 2 benzi mergea...si se mai uita in stanga dreapta sa vada daca se uita cineva la el
oricum nu inteleg dc sa te plimbi pe magheru : o plimbare e ok nu zice nimeni da sunt atatea bulevarde "bune"....si la faza cu agatatu mi se pare PENIBIL....si nu imi place sa cred ca printre voi pot fi chiar atat de ... nush cum sa spun...dar ca sa te folosesti practic de masina ca sa agati mi se pare o tampenie..pentru ca NICI O FEMEIE care merge pe magheru nu se uita la om.
|
|
07-06-08, 00:41
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Nu vreau sa fiu rautacios dar cu ce va afecteaza pe voi problema Magheru? Daca multi dintre voi nu aveti treaba cu Magheru decat in trecere,atunci ce va tot stresati? Lasati-i pe cei carora le face placere sa dea ture si vedeti-va de treaba voastra. Atata tevatura pentru nimic. Unora le place sa manance seminte cand conduc, altora le place sa asculte rock, altora le place sa se epileze pe picioare,si uite ca unora le place sa dea ture pe magheru. Nu conteaza motivul.Va tot luati ca sunt ei "looseri" sau mai stiu eu cum, ca ies la agatat. Ma fratilor, va fura voua femeile? Va deranjeaza pe voi ca fu*e ala o nemancata si se alege cu sifilis sau ca doar sa labeste uitandu-se la ea? Altii au metode mult mai "primitive" de a agata. Nu vad thread-uri speciale pt ei. Atat timp cat nu interactioneaza direct cu viata voastra,ce atatea probleme fundamentale despre teoria turelor pe magheru?
I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.
|
|
|
07-06-08, 10:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by pHlow
Nu vreau sa fiu rautacios dar cu ce va afecteaza pe voi problema Magheru? Daca multi dintre voi nu aveti treaba cu Magheru decat in trecere,atunci ce va tot stresati?
Atat timp cat nu interactioneaza direct cu viata voastra,ce atatea probleme fundamentale despre teoria turelor pe magheru?
|
eu sunt in trecere, si trec des in ultimul timp...dar in momentul in care trebuie sa ma feresc in fiecare seara de weekend de aceleasi persoane, devine deranjant.
Doresc tuturor sa nu interactioneze in nici un fel cu acele persoane....mai ales cu viata, sanatatea si masinile voastre
|
|
|
07-06-08, 13:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sindrom
eu sunt in trecere, si trec des in ultimul timp...dar in momentul in care trebuie sa ma feresc in fiecare seara de weekend de aceleasi persoane, devine deranjant.
Doresc tuturor sa nu interactioneze in nici un fel cu acele persoane....mai ales cu viata, sanatatea si masinile voastre
|
hai sa fim seriosi, cate accidente ai vazut tu in zona magheru si mai ales facute de "raceri"?
|
|
|
07-06-08, 13:41
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [VW] [AUDI] [RENAULT]
|
deja exagerati
|
|
|
07-06-08, 13:50
|
|
Stage 5
|
nu stiu cate accidente da stiu cate evit...ce vrei sa fac daca imi taie unu calea sa intru in el??? daca il vad ca schimba banda de 30 de ori si ajunge tot in spatele meu si sta la 50 cm in curu meu sa pun frana brusc pentru ca prietenu lui mi-a taiat fata???? nu-mi permit sa stau cu masina in service din cauza unor cascadori ambulanti. Sunt asa zisi raceri care se cred stapani pe tot bulevardul si trebuie unii dintre noi sa-i ocolim...cu astia nu sunt de acord, cu cei care se duc sa se PLIMBE ... si sa faca ce mai vor ei...e problema lor atata timp cat isi vad de treaba si merg pe banda corespunzatoare
nu ma intelege gresit.
|
|
|
07-06-08, 14:01
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sindrom
nu stiu cate accidente da stiu cate evit...ce vrei sa fac daca imi taie unu calea sa intru in el??? daca il vad ca schimba banda de 30 de ori si ajunge tot in spatele meu si sta la 50 cm in curu meu sa pun frana brusc pentru ca prietenu lui mi-a taiat fata???? nu-mi permit sa stau cu masina in service din cauza unor cascadori ambulanti. Sunt asa zisi raceri care se cred stapani pe tot bulevardul si trebuie unii dintre noi sa-i ocolim...cu astia nu sunt de acord, cu cei care se duc sa se PLIMBE ... si sa faca ce mai vor ei...e problema lor atata timp cat isi vad de treaba si merg pe banda corespunzatoare
nu ma intelege gresit.
|
Si cati soferi "non-raceri" eviti zilnic in traficul bucurestean?
Quote:
Originally Posted by alexGTI
deja exagerati
|
cu ce?!
|
|
|
07-06-08, 15:36
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
phlow nu ma refeream la tine cand spuneam ca exagerati
Sindrom: eu fac ture zilnic pe acolo si 1 singura data a trebuit sa evit un sofer pentru ca vroia sa faca la universitate dreapta de pe banda 4. In rest e destul de linistata zona. Raceri sau non-raceri sunt peste tot, in toate orasele din buc. Intradevar sunt si din astia care vin sa te provoace la semafor dar acei oameni nu trebuie bagati in seama (poti sa faci misto de ei, prefacandu-te ca vrei sa te dai si cand se da verde tu pleci linistit si el pleaca ca nebunul).
Skillzu: referitor la kisseleff si victoriei si etc : nu mai e ce era de mult ... au aparut multi copii mici de bani gata cu masina luata de tata ca a vandut nush ce teren in pipera si gata s-au uitat si ei pe youtube la clipuri gen "adrenalina pe ulei" si au devenit mari raceri ... asta e.
Gone:
'08 VW Golf GTI - 285 BHP - Milltek | D2 | INJEN | MOTUL | Superchips
'05 Mini Cooper S Cabrio - 170 BHP - Eibach | Aero | Custom exhaust
Last edited by Gabi; 07-06-08 at 23:58.
|
|
|
07-06-08, 15:44
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
si-uite-asa asta e viitorul copiilor nostri! trist
|
|
|
08-06-08, 01:45
|
|
Stage 5
Member of: [Oltcit] [SEAT] [Unknown Racers]
|
"in toate orasele din buc."- partea asta mia placut
|
|
|
08-06-08, 01:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by b01uxd
"in toate orasele din buc."- partea asta mia placut
|
simpatica remarca ))) nu o vazusem
|
|
|
08-06-08, 14:26
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
mda n-am mai putut sa dau edit ca am vazut prea tarziu ... asta e
ma refeream ca sunt in toate orasele nu numai in buc
|
|
|
08-06-08, 20:11
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dolb
si-uite-asa asta e viitorul copiilor nostri! trist
|
nu generaliza...copii ii ai cum ii educi.
sorry de off.
|
|
|
10-06-08, 01:59
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [PORSCHE]
|
voi uitatzi pe ce forum suntetzi??parca atzi posta pe salvatziprosticarenusedaupemagheru.ro Ai masina ai bani de benzina..da'te cat te tzine..eu unu ma dau pe magheru si grav de tot..si daca se intampla ceva imi suport consecintzele.in alte partzi...sau alte tarzi e o placere sa te dai dar aici...e ,,basinos,manelist,fraier'' etc
|
|
|
10-06-08, 10:42
|
|
Midnight Racers Member
Stage 5
Member of: [Midnight Racers] [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
nu.. ceea ce spui tu e mentalitatea unora care nu imbratishaza placerea de a conduce noaptea, cand nu e asa de aglomerat cum e ziua, pe un asfalt drept... (eu ma mai dau si pe blv unirii btw )
cum am mai spus mai sus, nu ii inteleg care e problema lor.. si tind sa o cataloghez frustrare... din moment ce nu frecventeaza acele zone si nu ii deranjaza nimeni din acel anturaj!
ca sa ma fac mai bine inteles e ca si cum pe mine m-ar deranjafaptul ca "x" se duce in bamboo in fiecare seara, unde sunt fitze si unde se rupe in figuri... desi eu nu frecventez acel club, desi nu il cunosc pe "x" personal ca sa stiu dak se rupe in figuri sau nu, sau poate ca nu imi permit sa ma duc in bamboo si probabil ca d-aia as lansa vorbe despre lumea de acolo, din invidie/frustrare...capisci? la fel si in cazul turelor de magheru.
*(a intelege clar ca exeplul este pur ipotetic si nu am nimik cu nimeni care frecventeaza bamboo-ul... d-aia am si subliniat cuv cheie mai sus)
dar probabil ca asa trebuie sa fie pe orice topic...
|
|
|
|