Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply
 
Thread Tools
Old 13-11-12, 06:52   #1
cautamapenet

Stage 5
 
cautamapenet's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 378
Member of:
[RENAULT]
Default Cea mai "simpatizata" masina condusa de voi?

Salutare .

In primul rand sper ca am postat unde trebuia .
In al 2-lea rand , in acest topic este vorba de ce masini a-ti condus si v-ati simtit bine in ele tinand cont de comfort/siguranta,putere/consum,preturi piese.
Orice post e binevenit in afara de cele offtopic (cred ca majoritatea suntem satui de acei oameni care vin si incearca sa ne corecteze gramatical ,pe plan tehnic sau se contrazic intre ei pana se plictisesc). Lumea tuningului s-a restrans in ultimi ani , s-au imparti in 2 parti , cei care au bani si investesc in masinile lor fara a se plimba foarte mult cu ele prin oras , si cei care incearca sa pastreze vie traditia tuningului de a-si modifica masina in limita bugetului , mergand zilnic in trafic , printre noi . Desigur mai sunt si cei care se contrazic in " ale tuningului " fara sa aive permis de conducere sau masina (fara suparare) .
Intr-un final , cred ca multi asteptam sa vedem care e cea mai "simpatizata" masina .
cautamapenet is offline   Reply With Quote
Old 13-11-12, 18:57   #2
cautamapenet

Stage 5
 
cautamapenet's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 378
Member of:
[RENAULT]
Default Re: Cea mai "simpatizata" masina condusa de voi?

Vad ca momentan nu are nimeni nici o impresie .

Incep eu . Masina in care m-am simtit bine si imi facea placere sa merg cu ea este e36 2.0 cu motorul in mintile lui. Nu pot spune ca am condus ferrari sau s-klasse dar am mers cu masini care le intanlim zilnic pe strazi .
Din punctul meu de vedere , e36 a fost confortabil , destul de puternic pt drumurile noastre si cu un consum decent in zilele noastre . Am detinut masina aprox. 2 luni de zile si vreau sa zic ca consumul pe care am reusit sa-l fac a fost de 10-11 (bucuresti) si sa fim seriosi ca nu mereu mergi la consum mai ales cand ai 2.0 sub capota . La capitolul confort pot spune ca m-am simtit destul de bine in ea chiar daca se mai auzeau batai la amortizoare sau diverse, pt anii ei se tinea bine . Puterea motorului era destula si pentru putina distractie ,deci nu te plictiseai la volan , iti crestea putin adrenalina in limitari .

Acum asteptam si parerile voastre
cautamapenet is offline   Reply With Quote
Old 13-11-12, 22:59   #3
alex.panciu

Stage 5
 
alex.panciu's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,481
Default Re: Cea mai "simpatizata" masina condusa de voi?

X5,4.8 IS,AN FAB 2005......criminala masina,chiar nu am nimic de reprosat la masina aia.....
760il,AN FAB 2005......criminala masina la cum tragea,confort,tot ce vroiai.....
la amandoua nu aveai ce sa reprosezi decat costurile de intretinere(5500 ron pompa de benzina la X5),dar sincer destul de rar se baga bani in ele(masinile au fost la mine intre 40.000 km pana la 85.000)...iar consum ok din punctul meu de vedere pentru ele....maxim 20L/100 KM...in stilul cel mai sportiv in schimb la un mers f.linistit nu sareau de 17......

Last edited by alex.panciu; 13-11-12 at 23:02.
alex.panciu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2019 4Tuning -