Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply
 
Thread Tools
Old 09-03-11, 23:21   #1
Gicushor

Stock
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Talking Racetrack tip NASCAR

Oare ar avea succes un circuit tip NASCAR? Daca ar vrea cineva sa se apuce de construit asa ceva, oare ar avea clienti? 3 KM, înclinaţie în curbe, linie dreaptă de 800 metri, ce părere aveţi?
Gicushor is offline   Reply With Quote
Old 10-03-11, 10:07   #2
Grasu'XxL

Stage 5
 
Grasu'XxL's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 356
Default Re: Racetrack tip NASCAR

Salut. Cred că ce vrei tu se numeşte speedway. Nu, nu ar avea nici succes nici clienţi deoarece în Europa dar mai ales în România acest sport are o popularitate extrem de mică, probabil nulă. Eu am auzit de NASCAR în Romania (a se citi tradus) doar în cazuri de accidente spectaculoase, maşini în flăcări etc. Un alt dezavantaj al acestui sport ar fi costul lui. Cine are bani doar să umple rezervorul unei astfel de maşini (V8 de cilindree mare) cu combusibil de curse? Sau doar cauciucurile asimetrice? Deşi se numeşte National Association for Stock Car Racing, aceste maşini au puţine legături cu maşinile de stradă pe care le găsim în showroomuri.
Un succes garantat, zic eu, în ţara noastră ar avea o pistă de drag şi organizarea de drag racing days. Şi această pistă ar fi foarte scumpă pentru noi românii, nu-i dubiu, dar evenimente de drag pe aeroporturi au mai fost aproape în fiecare an, dar întreabă pe orice pasionat de la noi de curse în cercuri pe un circuit înclinat şi va ridica din umeri.
__________________
Quote:
Originally Posted by aleks View Post
Tuningul e ceea ce place fiecaruia, e personalizare in cel mai pur mod, de aia eu nu dau doi bani pe ce consideri tu masini rare, frumoase si puternice si tu nu dai doi lei pe ceea ce consider eu special.
Suntem diferiti, ne plac lucruri diferite, nu-i o crima sa acceptam treaba asta.
Grasu'XxL is offline   Reply With Quote
Old 10-03-11, 11:42   #3
bimmer3

Stage 5
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 541
Default Re: Racetrack tip NASCAR

bun topic..la noi nu s-a facut in douajdeani o 'fasie' de drag si discutam de speedway...
circuitul de la abu dhabi oare ar avea succes?
bimmer3 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-11, 22:36   #4
Grasu'XxL

Stage 5
 
Grasu'XxL's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 356
Default Re: Racetrack tip NASCAR

@Gicushor

Vezi? Nimeni nu s-a încumetat, în afară de bimmer3 şi de mine, să dea un răspuns la întrebarea ta. Ăsta ar fi un răspuns destul de concludent!

@bimmer3

Desgur că ar ar avea succes! Un Gran-Prix al României... ar aduce milioane! În fiecare lună un weekend cu racing-days, sună atrăgător nu? Ei bine nu dispunem de "mălai" pentru asemenea circuit, care trebuie construit de profesionişti, nu de hoţi, ca cei de la asfaltări. Şi cine ştie în ţara asta cum se întreţine un asemenea circuit, dacă nu s-a construit niciodată unul asemânător măcar?...
Grasu'XxL is offline   Reply With Quote
Old 12-03-11, 15:36   #5
Bong
Suzuki Driver

Stage 5
 
Bong's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 876
Member of:
[Suzuki]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Racetrack tip NASCAR

oriunde in afara statelor unite, volanele se invart si la dreapta, si culmea... ne si place sa dam de ele la dreapta. acesta este motivul pentru care nu ar avea succes.
__________________

If you gotta go down...GO LOUD!
GO STRONG!
GO PROUD!
GO ON!
GO HARD OR GO HOME!
Bong is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -