Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Closed Thread

Thread Tools
Old 28-08-04, 20:47   #16
Anonymous

Stage 5

Frate ca sa vezi ca am vorbit cu cap, arata-mi si tu mie unde am spus o ora la care sa ma intalnesc cu cineva. Eu am spus mare si clar ca asa ceva e interzis si ca nu am participat niciodata la asa ceva dar iti spun eu sigur ca PLTA nu iti ridica permisa daca nu ai facut nimik cel putin de mine sunt sigur ca nu s-ar atinge nici un GAB pt ca am avut mare grija in ce am facut si in ce am zis.
Problema e ca prea multi sunt fricosi ca domne sa nu ma prinda PLTA.
Frate mai intai asigura-ti spatele si dupa aia degeaba te prinde.
Poate vi se pare ca vorbesc prostii dar nimeni nu va avea probleme datorita unor lucruri pe cale le-am spus eu.
Mai e alta problema, de ce ati spus repede pe site ca va intalniti in Herastrau si dupa aia va mirati ca apare PLTA pe acolo.
Asa ca nu te mai lua de mine ca eu am grija cand vorbesc.
No offence. Aiiiiiiii?
Anonymous is offline  
Old 28-08-04, 23:52   #17
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

zoliat, gabi... dati dreaq un ban lu asta!!! nu se mai poate asa cva... e de 2 zile si are 80 posturi... posturi in care isi reflecta inteligenta aia de retard care nici \"sofer\" nu se poate numi... la fel k ala cu \"propulsia spate\"

pt unii k tine exista forumul www.LOSERS.org ... sunt sotto k ai deveni un guru akolo...

SpeedeR is offline  
Old 29-08-04, 00:17   #18
Anonymous

Stage 5

Ba terminatule sti ce e ala offtopic? Nu te-a invitat nimeni aici si mai spui de mine. Eu zic sa te impusti si sa ne lasi.
Anonymous is offline  
Old 29-08-04, 00:24   #19
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

bai kakat infect...eu zic sa te duci in gaura aia din care ai iesit...pariu k e o zona limitrofa ( vezi DEX ) a bucurestiului... si nu mai poluezi forumul asta ku noxele emise de neuronii tai bashiti... esti PROST PROST PROST... poa mai comentezi...

hai...te rog..posteaza!!! imi place sa fiu agresiv si violent!!!! [/b]
SpeedeR is offline  
Old 29-08-04, 00:28   #20
Anonymous

Stage 5

Vorbim pe PM
Anonymous is offline  
Old 29-08-04, 01:07   #21
Mental

Stage 2

Scuteste-ne crisluca1985. N-am vazut nici un post inteligent de la tine.
Mental is offline  
Old 29-08-04, 01:10   #22
Anonymous

Stage 5

Ba daca nu a auzit nimeni exista PM.
Anonymous is offline  
Old 29-08-04, 03:15   #23
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

acu pe bune crisluca... ia masina aia cu care ne-ai stresat.. ia si ce-a mai ramas din tine...
TheSinner2 is offline  
Old 29-08-04, 12:29   #24
Hooliganu`

Stage 2

Member of:
[Midnight Racers]
Default politia e MILITIE!!!

Bai la faza cu inmormantarea lu Roro stiu ca a venit garda si a scris numere ca sclavii ce sunt, nu stiu si de luatul permiselor, de asta acum vad/aud prima data...Asa o fi ca Sclavii tot sclavi raman...Nu trebuie sa ne certam intre noi ca garda oricum ne gaseste ca sunt turnatori si alte chestii si pe forum puse de anumiti destepti...si zic unde se intalneste lumea si ...Deci acum sunt alegeri si eu cred ca si d-aia e mare agitatie cum zicea si .... si cam asa e ... .Vreau si eu sa vad ca vor gaborii sa-mi ia permisu...din motive d-astea bagate pe gat...chiar as fi curios...Si garda intotdeauna va avea de alergat dupa cursanti...pt ca, chestia asta kit ca se face in grup mare la ilegale kit ca se face intre mai putine masini de la stopuri vor ramane ilegalele...pt ca unii o au in sange...nu prea ai cum sa te lasi...altii vin si ei sa fie...fiecare cu pixda ma-sii...in fine, deviem de la subiect...Daca te prinde garda ....e cam nasol...depinde de cum e politistu si cum vorbesti....si ce ai in buzunar.. Stiti cum e sa fugiti cu masina de garda fara carnet , sa ai drum blocat in fata si sa o iei prin padure la propriu la Snagov?Nu v-as sugera mai ales cand sunt multi boschetzi de-ti faci masina zdrente si baltoci cu noroi in care ramai impotmolit... Cine oare o fi fost diliul? Oricum am scapat...NU faceti asa ceva copilashi ca e periculos.. Bah daca am gresit cu ceva acum scuze ca sunt mahmur si ...asa ca nu sariti pe mine ca pe baiatu ala ...

P.SSpeedeR frumoasa chestia cu pixda aia...sa mor aici...ce da din cur..
Pt \\\"tovarasii\\\" mei cei mai buni(gaborii) le dedic melodiile \\\"Foame de bani\\\", \\\"Politia e MILITIE\\\" si \\\"Cei mai corupti\\\"!!! Nu de alta, dar le merge de minune la sclavi...sujeti-ma gusterilor..
Hooliganu` is offline  
Old 29-08-04, 15:14   #25
bxxlom

Stage 3

bxxlom's Avatar

ce rost are topicul asta ?fiecare stie ce are de facut! fiecare isi asuma un risc !
bxxlom is offline  
Old 29-08-04, 15:22   #26
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

Parerea mea e ca topicul asta ar trebui sters. oricum nu e folositor la nimic si tot ce s-a scris e abureala si singurul lucru ce a rezultat e prostia unora care se cred mari soferi. iti urez succes in lupta ta cu morile de vant crisluca sau cum te-o chema.
Old 29-08-04, 15:23   #27
Anonymous

Stage 5

Asa ziceam si eu sa-l stearga careva ca deja a deviat de la subiect
Anonymous is offline  
Old 29-08-04, 16:06   #28
DnI

Stage 5

DnI's Avatar

Member of:
[Moderators]

crisluca vezi ca daca se sterge tot topicu ti se sterg si posturile haha dupa care alergi.
esti de cateva zile pe forum si nu am vazut nimic spus cu cap, numai aberatii... tu meriti un ban!
DnI is offline  
Old 29-08-04, 16:18   #29
Mental

Stage 2

Daca mergi la ilegale , fara carnet , ti-o cauti cu lumanarea. Si tot astia ii injura pe politzisti
Mental is offline  
Old 29-08-04, 18:11   #30
Anonymous

Stage 5

Ba sa sterga cineva topicu asta ca toata lumea abereaza
Anonymous is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -