Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Reply

Thread Tools
Old 19-11-08, 21:45   #1
microbert

Stock

Default cheie tip briceag

Salut am luat un modul de asta cu cheie tip briceag ,lam dus la montat la Prem satu mare ,totul bn si frumos pana seara ,cand am ajuns acas si vad ca dupa ce inchid masina din telecomanda ,nu se sting becurile in masina ,si nici nu palpaie ledul din usa,ati mai intalnit asa ceva?ajutatima va rog cu ceva sfaturi ca e cam naspa asa sa stau cu luminile stinse tot impul.....oare ii montat gresit?Multumesc

(cheie tib briceag su modul THUNDER sau ceva de genu)
microbert is offline   Reply With Quote
Old 25-11-08, 19:12   #2
mrjoe

Stage 5

mrjoe's Avatar

Member of:
[No Limits racing team]
Default Re: cheie tib briceag,

Quote:
Originally Posted by microbert View Post
Salut am luat un modul de asta cu cheie tip briceag ,lam dus la montat la Prem satu mare ,totul bn si frumos pana seara ,cand am ajuns acas si vad ca dupa ce inchid masina din telecomanda ,nu se sting becurile in masina ,si nici nu palpaie ledul din usa,ati mai intalnit asa ceva?ajutatima va rog cu ceva sfaturi ca e cam naspa asa sa stau cu luminile stinse tot impul.....oare ii montat gresit?Multumesc

(cheie tib briceag su modul THUNDER sau ceva de genu)

se poate ca e montat gresit
mrjoe is offline   Reply With Quote
Old 26-11-08, 15:43   #3
microbert

Stock

Default Re: cheie tib briceag,

da,era montat gresit ,lam dus la Skoda pe Botizului si au rezolvat problema.Un minus pt cei de la PREM.SRL pt ca ei miau montat gresit
microbert is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -