Re: intalnirea de week end !
Părerea mea despre evenimentul vostru este că suntem pe drumul bun de a strica această mişcare de tuning prin aceste acţiuni ilegale.
Mişcare de tuning local, care a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă in acest an, avānd ca element-cheie show-ul din septembrie, care a "legitimizat" cursele de accelerare, şi a creat o imagine favorabilă despre tuning/racing atāt pentru spectatori, cāt şi pentru autorităţile locale.
Insă acum, prin reintoarcerea in parcul industrial, in cadru ilegal, mişcarea voastră de tuning se dovedeşte a fi fără viitor: asta nu este dezvoltare, ci din contră. In loc să vă organizaţi, si pe anul următor să pregătiţi evenimente legale cu sprijinul autorităţilor, şi să participaţi la evenimente mediatizate, evenimente la care părinţii voştri pot citi dimineaţa in ziar: Ionică Pop, categoria A2, locul I, evenimente de care poţi fi māndru, vă autoexilaţi īn parcul industrial. Nu prea mi se pare strategie bună.
Cu cāţiva prieteni, pentru anul 2008 deja pregătim următoarele:
-1 cursă de viteză pe traseu montan, pe Huta Certeze
-4 etape locale/judeţene de rally-raid, curse de teren pentru amatori.
-4 etape locale/judeţene de rally-sprint, indemānare pentru amatori
Aceste evenimente, cum a fost si cea de ieri, se bucură de sprijinul autorităţilor, ieri ne-a onorat cu prezenţa Prefectul Judeţului SM la premiere.
Voi aveţi acum şansa de a vă organiza un cadru legal de activitate, pentru a pregăti etape locale de accelerare, fiindcă TuningShow 1 a fost un succes.
Sunt şanse de a inchiria aeroportul, de a organiza un eveniment despre care să vorbească şi pe plan naţional.
Dacă se intāmplă un accident in parcul industrial, aţi pierdut şansa de a se bucura de maşinile voastre pentru un bun timp, fiindcă nimeni nu o să vă sprijine: nici autorităţile, nici presa locală, nici publicul larg. Apropo, ce este mai plăcut, să fii aplaudat de 6000 de spectatori sau să fii cu ochii pe strada principală, vine poliţia sau nu.
Să nu credeţi că vă avertizez, sau că sunt impotriva voastră, vă doresc mult succes in activitate, insă dacă continuaţi in direcţia "parcul industrial", să mă anunţaţi, să pot face sign-out cāt mai repede.
Stimă,
Gergo
Last edited by juana_man; 27-11-07 at 07:45.
|