05-06-06, 09:11
|
|
|
No Limits racing team Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
pareri despre 4tuning oradea!
astept parerile voastre despre 4tuning revenge oradea!
parerea mea:
dar ma bucur k cat A+ a fost castigat de masina noastra din club!
|
|
|
05-06-06, 09:48
|
|
 Stage 5
Member of: [No Limits racing team]
|
Re: pareri despre 4tuning oradea!
parerea mea se putea si mult mai bine! 
la partea de drifting asa cum zici juana_man doar voi doi erati cu nr straine, si asta inseamna international?
Felicitari Kadetului nostru care a facut cat A

No LIMITS RACING TEAM Satu Mare
|
|
|
05-06-06, 09:56
|
|
 Stage 5
|
Felicitari si pt. tine juana_man pt ce ai facut!!!  dar la un moment dat am crezut ca te dai peste cap.....o sa iti trimit filmarile
|
|
|
05-06-06, 09:58
|
|
|
 Stage 5
|
hmm, mai era mult pana sa ma dau peste cap.sa vi u la un vtm sa vezi acolo cum se iau curbele si cum se ridik masinile pe 2 roti. oricum driftu e pt trectiune spate dar....ne-am bagat si noi cu tipu din mm pt fun!
|
|
|
05-06-06, 10:03
|
|
 Stage 5
|
 pe 2 roti ....faza e ca tu erai pe 0 roti! dupa cum am observat...astept filmarile si ti le trimit
|
|
|
05-06-06, 10:20
|
|
|
 Stage 5
|
Last edited by juana_man; 05-06-06 at 10:23.
|
|
|
05-06-06, 13:02
|
|
 Stage 5
|
cool...poate te vedeam si la stiri :P
|
|
|
05-06-06, 13:03
|
|
 Stage 5
|
oricum felicitari celor care au participat...si sry k nu am putut merge...sper k makr voi v-ati distrat...
parerea mea...ungurii ne dau clasa si mai avem mult pana ajungem la nivel Occidentatl
|
05-06-06, 13:23
|
|
|
 Stage 5
|
nu prea is cu u de acord cum k ungurii ne-ar da clasa, ok ok ne dau dar foarte putin.le ei chestia e k sunt lucrurile mai ieftine decat la noi in tara . nu cred k ma vor pune astia la stiri, oricum dak vedeti ceva inregistrati.
criwar n-ai pierdut multe,era vreme exagerat de nasoala si si organizarea a lasat mult de dorit, dar intr-un final a fost bine!in 25 este la aeroport in baia mare unde....... fac show 100% si nu numai!
|
|
|
05-06-06, 13:38
|
|
 Stage 5
|
in 25 is in mijlocul bacului...smf in el de bac...abia astept sa scap si apoi is liber...si imi fac si eu de cap...
oricum vroiam sa merg sa mai vad niste masini live...
am inteles k audi-ul avea suspensie hidraulica..ceea ce in romania e cam un vis...si poate ti se pare k ar fi mai ieftine...dar depinde si acolo...nu cred k is asa ieftine...oricum si in romania is masini tari...dar ce ii dincolo...ii SF pt unii...
|
|
|
05-06-06, 15:45
|
|
 Stage 5
|
Parerea mea despre 4Tuning "Revenge" este ca se putea cu mult mai bine... masinile au fost toate super, insa foarte putine expuse... fetele... woooooow!!! bestiale... insa un lucru care m-a suparat a fost portiunea dintre poarta 3 shi intrarea propriu-zisa de unde am luat biletele... deci un noroi ca si la bunica la tara... mai rau... in rest o fost bine.. felicitari lui juana_man pt participare la liniutze shi mai ales la drift.. avand in vedere ca are tractiune fata... shi tipului din Ford Fiesta de la liniutze din cat. sub 75 bhp... re5pekt 2 all..

.::NO LIMITS RACING TEAM::. Satu Mare
-== Omul traieste cat traieste, dar spre sfarsitul vietii... moare ==-
|
|
|
05-06-06, 19:11
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
ungurii is peste noi...la toate capitolele, chiar si la amabilitate
ungurii au fost foarte prietenosi, chiar daca nu intelegeau ce vorbesti, pe cand unii din ro...parca ei erau buricu` pamantului ca au masina modificata...
|
|
|
05-06-06, 20:05
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [No Limits racing team]
|
Asta e adevarat...organizarea, vremea,pista..curba aia fiind prea stramta pentru drift cam aceastea sunt lucruile neagative.Tin sal felcit pe juana pt participarea lui acolo...lea are cu mersu pe 3 roti
|
|
|
07-06-06, 20:19
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
ce sa zic si eu ,tot respectu pt cristi ,era ceva de asteptat ca no sa faci mare lucru cu tractiune fata ,da nu conteaza ,masini ca anu trecut foarte multa umplutura ,pai frate erau masini acolo fara absolut nimik pe ele ,pana la casa de bilete un noroi de ala de mio stricat toti adiasi,cat despre intalnirea satmarenilor de pe forum ,ca de obicei multa vorbarie ,eu am fost cu alex2fsat4u si acolo neam intalnit cu snoopy,atat.daca o sa fie ceva la baia mare sper sa fie mai bine ca la oradea,desi nu prea cred.salut(poze o sa pun mai incolo,sau eu sau alex)
|
07-06-06, 20:40
|
|
 Stage 5
|
veveve....de tine nici nu am stiut nimic daca vii sau nu. Daca scriati mai repede si daca aveam nr. de telefon puteati sa veniti cu noi...aveam locuri libere....poate data viitoare. Iara pm-u lui snoopy l-am vazut numai cand am ajuns acasa. Juana-man si cei care au mai concurat de la noi erau pe pista si noi nu aveam acces...am fost mai mult impreuna pe drum.
|
|
|
|
|