Salutare.. Nici eu nu sunt de acord cu taxa de 3 ori mai mare !!!! ce facem? si eu in aceasta situatie la fel ca voi toti care aveti masini aduse ... trebuie facut ceva, nu ne putem lasa invinsi
pai nu stiu ...
daca in restul tarii se iese in strada noi de ce nu am putea face la fel?
ca sunt mai multi in situatia asta si care ar fi dispusi la asa ceva.
ce vina am eu daca taxa se mareste de pe o zi pe alta dar programarea la rar se face abia dupa 2 luni de zile. nu e corect asa ceva.
macar sa fi fost anuntata treaba asta ce o facut-o nu sa vina cu ordonanta asta peste noapte... asa sigur ca ne-o fript pe multi, atunci stiam dom`le ca nu-mi iau masina si cu asta basta! dar uite ca asa am ramas cu banii investiti in ce?? NU-i CORECT !!!!!!
hmm ... doar ca atunci trebuie facut ceva cu capul nu cu picioarele.
adica aprobare de la primarie pentru protest. nu doar asa, ca vine jandarmeria imparte ceva amenzi si imediat o imprastiat lumea.
deci ...
miting organizat piata victoriei sambata 13 decembrie ora 10-13
jos taxa auto!!!!!!!
s-au impartit fluturase , in vitan drumul taberei etc
se lucreaza inca la aprobare
vin din toata tara in bucuresti
dati un search cu google pe taxa auto forumer , baieti de acolo incearca sa faca ceva bun
haideti sa ne unim , in germania cand nokia a plecat toti nemtii au iesit in strada !!!!
haideti sa facem ceva!!!!!!
Haide si fii si tu alaturi de noi sa mergem si sa protestam impotriva taxei de inmatriculare sa nu ne lasam la voia guvernului caci isi bat joc de noi. Hai alaturi de noi sambata 20 Decembrie de la ora 13:00 in strandul din Mun. Satu Mare sa mergem sa protestam. Da`i mai departe daca esti de partea noastra.