Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - MASINI

Bazar AUTO - MASINI Anunturi Auto - Vanzari-Cumparari Masini

Reply

Thread Tools
Old 05-12-07, 20:47   #16
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: Masini Noi Doar Cu Buletinul!!!!!!!!!!

lucrezi la gold&platin??? ce oferta mai aveti pentru pick-up'ul TATA??
SUPAPA_Jr is offline   Reply With Quote
Old 05-12-07, 21:35   #17
panda89

Stage 1

Ok am inteles !!!mie mi se parea suspect pentru ca stiam ca s-au inasprit regulile si intelesesem chiar ca BNR a facut in asa fel sa nu mai fie posibil credit doar cu buletinu !!!!
panda89 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-07, 22:55   #18
PH-04-WPD

Stage 5

UGA, nr. care l-ai pus de vodafone ii lipseste o cifra. Oricum eu unu o sa sun. Ca e cosmote sau vodafone tot aia e Oricum este tare chestia, de credit auto doar cu buletinul. Singurul lucru naspa e ca am impresia ca nu poti iesi cu masina din tara pt. ca nu este pe numele tau parca...
Old 05-12-07, 23:17   #19
dodo-audio

Stage 3

dodo-audio's Avatar

Cum sa nu poti iesii ma frate cu masina din tara?
Atunci vrei sa spui ca toti cei care au leasing pe masina nu ies cu masina din tarA?
E adevarat ca pe perioada leasingului firma de leasing e propietar si tu esti utilizator.
dodo-audio is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 08:29   #20
UGA

Stage 5

Quote:
Originally Posted by SUPAPA_Jr View Post
lucrezi la gold&platin??? ce oferta mai aveti pentru pick-up'ul TATA??
Pentru gama TATA...contacteza un coleg
Mihai Petcu si spui ca ai nr de la Andrei de la CHEVROLET
0751288303
Nr meu e trecut chiar la inceputul postului dar ilmai scriu odata
0723.087.444
0768.315.335

UGA
UGA is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 22:15   #21
nsc1

Stage 4

iar vrei sa arzi lumea...................(ps .daca mai ai opelu iti dau avans la vara 100m)
nsc1 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 22:16   #22
nsc1

Stage 4

si apropo lasa te de vanzari auto pe aici..iti creste tensiunea degeaba.........................
nsc1 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-07, 11:52   #23
UGA

Stage 5

Quote:
Originally Posted by nsc1 View Post
iar vrei sa arzi lumea...................(ps .daca mai ai opelu iti dau avans la vara 100m)
Lasa-ma mah cu Hayabusa ca si acu am rana la picior de la porcul ala numit motocicleta
Pai...mai usor de atat nu capata masina decat daca castiga la lotto....dar si la alea platesti impozit
UGA is offline   Reply With Quote
Old 07-12-07, 12:14   #24
kilemore

Stage 2

omu' are dreptate ... lasati ciocu' mic ca asa se practica si la Dacia si la Skoda si Renault ... peste tot .. sunt firme care dau si fara avans .. si altele doar cu buletin si avans .. astea sunt decand lumea .. uitati-va ce de masini de SALAJ sunt pe strazi .. ia ghici de ce????
kilemore is offline   Reply With Quote
Old 07-12-07, 15:26   #25
dodo-audio

Stage 3

dodo-audio's Avatar

Dc is atatea masini cu nr de Salaj>?
Eu am un amci...care tot aduce masini de acolo ....Din cate am inteles..acol se "improvizeaza mult"...
dodo-audio is offline   Reply With Quote
Old 07-12-07, 15:40   #26
Rebel_Boy

Stage 5

Rebel_Boy's Avatar

Quote:
Originally Posted by dodo-audio View Post
Dc is atatea masini cu nr de Salaj>?
Eu am un amci...care tot aduce masini de acolo ....Din cate am inteles..acol se "improvizeaza mult"...
Nu tata acolo se vinde sub forma asta de leasing de cand lumea si pamantul daia sunt o gramada de masini de Salaj, iar acum cand omu v-a oferit posibilitatea de a va cumpara si din Bucuresti masina doar cu un mic avans si cu buletinul, toti sariti de cur in sus ca e frauda si mai stiu io ce ...

Inainte de a comenta aiurea diverse chestii sfatul meu e sa dati un telefon inainte si sa va interesati despre ce este vorba ..
Anul trecut am achizitionat si eu o masina cu aceleasi acte ....BULETIN + 20% avans .. si credeti-ma k daca era ceva necurat nu vorbeam io de bine modalitatea asta de cumparare ..

- piese auto import - www.volksparts.ro
E-mail: [email protected] - www.koni.com.ro
Tel: 021-434.85.15 ... Fax: 021-769.21.99
Rebel_Boy is offline   Reply With Quote
Old 07-12-07, 21:38   #27
kilemore

Stage 2

inca odata corect .. ce draq sariti de cur in sus ... ia dati o raita prin reprezentante .. mergeti la IATSA de exemplu si o sa vedeti scris mare . .." CREDIT DOAR CU BULETINU' " fara giranti .. fara adeverintza ... fara nimik ... ideea e ca daca calci alaturi si sari cu mai mult de 45 zile rata, vine un nene si iti ia masina si pierzi tot ce ai investit .. avans, daca ai dat... rate... dobanzi ... asigurare casco .. full .. care cuprinde si acoperire pt cazu' in care ti se pune pe scufitza sa fugi in Congo cu masina ... so..... daca omu va ofera ceva interesant mai intai cercetati .. sunati .. luati si CETITI CONTRACTU' .. clauzele si dupa aia dati drumu' la porumbel ... ca prosti ca voi strica afacerile altora ....

Last edited by kilemore; 07-12-07 at 21:40.
Old 08-12-07, 01:16   #28
ionut24

Stage 5

)...bai dar tu ce dracu...ti se umfla venele pe aici de ii iei apararea in halul asta....sau o-i avea si tu ceva la furaciunea asta??/)
ionut24 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-07, 02:52   #29
B-87-CTE
Dacia Driver

Stage 5

B-87-CTE's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by kilemore View Post
inca odata corect .. ce draq sariti de cur in sus ... ia dati o raita prin reprezentante .. mergeti la IATSA de exemplu si o sa vedeti scris mare . .." CREDIT DOAR CU BULETINU' " fara giranti .. fara adeverintza ... fara nimik ... ideea e ca daca calci alaturi si sari cu mai mult de 45 zile rata, vine un nene si iti ia masina si pierzi tot ce ai investit .. avans, daca ai dat... rate... dobanzi ... asigurare casco .. full .. care cuprinde si acoperire pt cazu' in care ti se pune pe scufitza sa fugi in Congo cu masina ... so..... daca omu va ofera ceva interesant mai intai cercetati .. sunati .. luati si CETITI CONTRACTU' .. clauzele si dupa aia dati drumu' la porumbel ... ca prosti ca voi strica afacerile altora ....
cu limbajul asta cred ca-ti merg afacerile struna ,ai 30 de ani si minte ....
B-87-CTE is offline   Reply With Quote
Old 08-12-07, 09:18   #30
kilemore

Stage 2

shtii ma de ce ma oftic eu? .. poi acun vreo 4-5 luni , niste prosti .. cam ca voi aja ... mi-ai stricat mie o vanzare pe un forum (de motociclete) pe care io vindeam motociclete aduse din italia, mai bune,mai ieftine si cu km mai putini decat majoritatea celorlalte piese scoase la vanzare. Doar ca romanu' e tare prost si trebuie sa plateasca mult , sa inventeze acte noi si sa achizitioneze niste ciurucuri ca sa se simta implinit. NU CUMPARATI DE LA AMICU' ASTA .... luati0o la talpa prin reprezentante si mai descuiati-va si voi la cap AMETITILOR si lasati omo sa isi faca treaba .
cat despre B-87-CTE --- sa dea Dumnezeu sa ai si tu afacerile mele si bafta mea (vb lu' Becali) sa vezi ce bine o sa fie man... crede-ma pe cuvant

ASTA E ULTIMUL POST PE FORUMUL ASTA !!!!
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -