Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - MASINI

Bazar AUTO - MASINI Anunturi Auto - Vanzari-Cumparari Masini

Reply

Thread Tools
Old 30-06-07, 12:42   #16
BiG-Q

Stage 3

Default Re: BMW M3 315cp

mdea dupa cate ai vazut e un "pic" modificat .....in fine iio am pus o masina la vanzare nu la comentarii cine o vrea bine cine nu asta e ...poate va intereseaza niste masini mai noi care io unu nu m vazut in tara pana acum ..cum ar fi bmw alpina b3 b5 b6 b7 .....
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/44939-masini-comanda-ue-raritati.html
BiG-Q is offline   Reply With Quote
Old 30-06-07, 12:51   #17
BiG-Q

Stage 3

nu stiu la telefon mia zis ca are 232 kw ..asa scrie in talon .....si mia zis ceva de un diferential ca e de la un m5 ..in fine ..asta e masina
Old 01-07-07, 12:59   #18
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]

http://mobile.de/SIDpKnKR.81orAMk3Fs...1111264879452&

bine ca te-ai gasit tu sa vinzi m3 din sursele tale sigure, e doar un cabrio cu motor de m5 3.6l la 5500 si tu o "dai" la 7500
Old 01-07-07, 14:08   #19
BiG-Q

Stage 3

auzi tu chiar devi un nesimtit mai mare decat erai ...dc tu nu gandesti un pic e treaba ta ..
hai sa ti le pun pe foaie logic
1.este transportul din germania pana in romania ..corect
2.sunt taxele care trebuie sa la platesti in fiecare tara in parte
3.o mica "spaga" la vama in romania ...dc tu nu ai mai adus masini din alta tara e treaba ta ..da macar taci din gura si nu mai umple topicurile mele de rahat ...te rog deseneaza , cauta pe net xxx da lasa frate omu in pace ..am zis si pe masini exotice e un bazar in nurenberg al uni asociat de al meu ...asa ca mai abtinete de la comentarii aiurea ...

ps: si dc tu esti atat de inapoiat incat crezi ca dc in germania e o masina 6000 de euro atat trebuie sa fie si in romania ramai la maketele tale si lasa baietii mai mari sa fac treburi ..poate iti fac un cadou o maketa cu m3 ..doamne numai roboti
Old 01-07-07, 16:05   #20
OT-34-WAY

Stage 5

OT-34-WAY's Avatar

ma bag si eu ca musca-n oala, ca sa iti spun ca vorbesti ft urat, bigQ, e normal ca oamenii sa fie suspiciosi, doar e Romania, tara tzepelor si a tzeparilor, nu-l fa pe el nesimtit, masina nu e M3, o stie oricine care are cat de cat un ochi format, iar dupa cum zicea si anuntul de pe mobile.de, e un urs cu motor de M5.
asa ca pana sa il faci pe el nesimtit, corecteaza-ti anuntul si afirmatiile cu sursa sigura

pt ce sa dai spaga la vama? care vama daca e din germania?? nu exista asa ceva, suntem in UE acum
sau te referi la taxa de inmatriculare? o dai deja inscrisa?
ce taxe platesti in fiecare tara in parte daca vii cu ele pe platforma? vigneta? chiar si daca ar fi sa vii cu ea pe roti, e in jur de 5 euro pe ungaria si 8 pe austria parca...
Old 01-07-07, 16:09   #21
BiG-Q

Stage 3

pai sunt anumite taxe pt fiecare tara in parte , plus benzina sau motorina dupa caz care la un drum in germania si depinde consum te ajunge undeva la 500 euro , apoi in bulgaria dc nu dai spaga la gabori iti iau talonu sau mai stiu io ce , urmeaza romania care trebuie sa scapi putin si pe la ei , ca doar trebuie sa manace chiar dc suntem un UE nu s-a schimbat nimik la capitolul asta ......iar in legatura cu platforma ..pai preturile sunt asa ....te costa 1500 RON pt a aduce o masina din Valcea la CTA ...gandeset-te cat costa pt a aduce din germania ...da o aduc pe platforma da costa si aia ..si dc le pui cap la cap ai sa vezi ca da un pret destul de mare ..de asta si aduc doar de la 3 in sus ...ca platesc aceasi platforma pe km nu pe masina ....nrk
Old 01-07-07, 16:38   #22
OT-34-WAY

Stage 5

OT-34-WAY's Avatar

eu am adus masini din germania, si in NICI UN CAZ, dupa geografia mea, nu am trecut prin Bulgaria !!!
drumul e cum zici tu, cam 500 de euro daca vii cu ea pe roti, plus provizorii de acolo 160 euro pe 2 sapt. ce mai mananci si dormi si ce mai scoti si tu, da, se adauga cam 2000 la pretul masinii, deci nu am zis nimic de pretul de 7500, e normal sa iti scoti si tu ceva, eu doar am zis ca nu e frumos sa vb urat cu baiatul ala, pt ca tu ai gresit in enuntarea textului anuntului si cu afirmatia cu sursa sigura, el nu a gresit cu nimic, doar ca nu se pricepe, dar asta in nici un caz nu-l face "nesimtit"

(cu platforma am adus masina cu 1000 de euro total, platforma plecata din Romania si venita inapoi), il cheama Sica, am numarul lui, dar are platforma doar de o masina, eu am adus una lovita....

numai bine, fii mai intelegator!
OT-34-WAY is offline   Reply With Quote
Old 01-07-07, 17:14   #23
BiG-Q

Stage 3

mulotumesc de platforma ...da io am acel "tir" platforma sau cum se numeste unde bagi 5 6 masini ..bine nu am io are o cunostiinta ...ma refer ca pot face rost de ea ...iar in legatura cu bulgaria depinde pe unde iti vine mai usor sa iesi sau sa intri in tara ...ms nrk si tie

ps : sunt intelegator dar cand unii oamenii se cam "....." in munca ta sau in afacerile tale tte cam suopara....nu am obligat pe nimeni sa cumpere masini de la mine sau prin mine sau sa imi citeasca topicu ....dc nu are nimik de zis mai bine sa se abtina decat sa arunce cu "...." ..intelegi u
Old 01-07-07, 19:11   #24
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

"""'bine ca te-ai gasit tu sa vinzi m3 din sursele tale sigure, e doar un cabrio cu motor de m5 3.6l la 5500 si tu o "dai" la 7500""""

el a zis M3 sa stie lumea ca e M ..nu a zis ursulet cu 315 cai ca dupaia ii sareati in cap ca de unde a scos 315 cai ca asa sunteti voi obijnuiti sa vorbiti aiurea..

si cu 7000 de euro fata de 5 cat cere omu in germania e un pret f bun...ca cum sa spus mai sus drumu mini taxele alea si deranju lui sunt doar 2000 euro...omu poate sa ceara 10 000 pe ea..daca a alergat atata dupa ea are dreptu sa isi bage cat vrea la ea asa ca daca vrei mai ieftina dute tu si iao..
daca o lua pe gratis si o dadea cu 2000..si aflai ca a luat o pe gratis probabil ca tot ii sareai in cap ca de ce cere 2000 pe ea cand el a luat o pe gratis...
up
Old 01-07-07, 20:28   #25
BiG-Q

Stage 3

....ms ....... nu sti ca asa e romanu ...dc dai gratis o masina iti sare in cap ca de ce nu iai dat si bani de benzina macar pe un an !!!!
Old 01-07-07, 21:34   #26
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]

ma rog...pretul e coret DAR masina nu e un M3, p asta s-a pus accent in posturile de mai sus...in fine...masina are un pretz bun zic eu si se merita sa o aduci chiar si pt dezmembrat dak arata intr-adevar ca in poze si motoru e in mintile lui
claudiu lucian is offline   Reply With Quote
Old 05-07-07, 10:32   #27
l8m8alwayz

Stage 3

l8m8alwayz's Avatar

mi s`a parut shi mie ciudat cu intratu in tzara venind din germania shi sa treci prin bulgaria...dar omu din cate observ sta in sud...buc,constantza shi poate ii e mai " ushoara " vama dinspre bulgari daca zice ca vine cu mashini, sau ii era mai " ushoara " ca nu shtiu daca mai stau ashtia la coshmelii acum...asha ca nu cred ca ocoleshte prea mult daca i se merita...cat despre taxele din fiecare tzara...40-50 shi exagerez cand zic suma asta iar in bulgaria daca respectzi indicatoarele de limita de viteza nu te opresc, deshi in cazul unei mashini tunate gasesc ei ceva sa le arunci 10 eur in talon , in schimb benzina cred ca papa cam multzi $$$ s`o aduci

Last edited by l8m8alwayz; 05-07-07 at 10:36.
l8m8alwayz is offline   Reply With Quote
Old 05-07-07, 12:30   #28
BiG-Q

Stage 3

o aduc doar in cazul in care am cumparator pe ea ca dc o aduc ca sa o vand aici o pastrez pt mine si nu prea am cum sa ma ocup de ea ...io am un punto grande nou tocmai pt consum ..ca fac cta- buc de 3 4 ori pe saptamana ...iar cu masina asta imi dau si maicamea si nevastamea in cap cu ea....dc am comanda pt ea atunci o aduc ...
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -