Quote:
Originally Posted by Corbu`
(mai ales dacia sport....am avut una cu motor dublucorp care RUPEA)
|
MOTOR DUBLUCORP ??? Da ce a facut ? Era V8 facut din 2 motoare de dacie taiate si sudate intre ele ???
Aaaaaa poate carburator Dublucorp ... asta e alta mancare de peste ... si dublucrorpul ala il papa o supernova pe 400m ... si de rupt ... am scris mai jos.
Quote:
Originally Posted by 59AFA
ce rupea ? 
|
Rupea bucsile , pivotii , si husele de la scaune sa si le puna in cap sa nu il vada lumea.
Quote:
Originally Posted by Corbu`
dacia care am avut'o avea motoru pregatit pt raliu....a participat shi a fost cumparata de ai mei dupa cateva zile shi itzi zic eu ca daca o mai aveam umileam destule mashini de generatzie noua.....dar sa fi fost acelashi motor ( care consuma 20 lejer in afara)
|
Care generatie noua ? Din 1980 primavara ? I-a fa o statistica sa vezi ce motoare au mai iesit pe "piatza" ... nu vorbesc de motoarele "degeaba" ... si Dacia nu o sa faca niciodata pe 400 de m o masina Potenta ... ptr ca se situeaza intre masinile bune de dus la REMAT dupa 1 an de zile .
Si daca masina aia era pregatita ptr raliu , inseamna ca avea si ea un Roll-bar inauntru ... cine te lasa pe tine sa mergi cu ashas ceva prin oras ? Si cum ai luat RAR-ul cu asha ceva in masina ?
Sau era umblat doar la motor ...
O Dacie preparata ptr Raliu daca vrei sa vezi , este o NOVA Gri Sobolan , cu motor de 1.6 de Renault si aproape 200 de cai .. aia e dacie preparata ptr raliu VTM ... nu una care are pus un amarat de carburator dublucorp si consuma 20% si trage .... bashini !
fara suparare , dar nu mai scrietzi aici toate prostiile care va trec prin cap ca nu stiu cine va crede .. doar pustii aia de 13-14 ani care in afara de NFS si mai stiu eu ce jocuri nu stiu ... si ies din casa 1 data pe saptamana ...