Quote:
Originally Posted by c10istyk
eo am numa 1000 eu..........sau cumpar cine stie golf2 gtd sau gti plz help...masina poate avea pretz mai mic
|
ok,deci din cate vad din detaliile de la avatar cu masiniile nu prea avut cand sa ai tangente...asa ca,problema st ain felul urmator
gtd sau gti,depinde pentru cei vrei tu
gti este pentru kox sa ii dai blana sa te mai incorzi si tu un pic insa ai consum pe masura sa zic asa
gtd este mai batranesc insa este foarte fiabila in vederea consumului si al calitatii,motoarele diesel sunt mai de durata insa trebuei sa stii sa te comporti cu ele!! asa ca tu decizi,dar avnad in vedre ca inca nu ai carnet si cand o sa ai eu recomand diesel,pentru inceput
partea a-2a cu 1000 de euro gasesti neimatriculata bune bune chiar foarte frumoase si "aranjate" insa la bani astia sa fie si inscrisa sa nu te astepti la mare lucru
sau inmatriculata dar ceva in care eu zic ca sigur va mai trebui sa bagi si in tehinca adica in stare si mai apoi daca esti cu tuningul sa zic asa atunci iti faci pe gustul tau cum vrei,dar cand vei trage o linie daca te apuci de ceva serios(nu toate cacaturiile Type R din piata)atunci nu va fi o suma mica
decizia iti apartine

dar repet la 1000 de eu cam greu gasesti chiar si stok,simpla ceva bun bun
mai aduna vreo 1500 si atunci da...sau daca nu inca atat,2000,si cu suma aia gasesti pe aici pe forum