Mai baieti si fete, am descoperit o shoricarie foarte tare.
Un prieten ( sa-l numim cumnatul meu ), are un 645 ci, si a descoperit o chestie foarte tare. ( de fapt eu i-am zis sa incerce).
Cutie lui e hidramata ( pt. cei care nu stiu) si a facut in felul urmator:
A bagat in Drive ( stanga, manual cum ar venii) fara sa schimbe vitezele si a aparut DS (Drive Sport), apoi i-am zis sa activeze si Sport i knd a calcat-o s-a intamplat cve afoarte ciudat.
AM RAMAS FARA AER.Deci cred k i-a mai dat inca 50 de cai in plus.A fost o senzatie de nedescris, ma jur.
Astia cu Automat, ia incercati si voi
WOOOOOOOOOOOOW!!!!! iti vine sa crezi???? nu-mi vine sa cred ca nu stiai chestia asta
din cate stiu eu, pe modul sport, nu-ti pune mai multi cai putere, ci iti schimba treptele de viteza mai tarziu.....==> +++ RPM
la masinile moderne la comutarea pe modul sport al cutiei concomitent cu DS managementul electronic al motorului se schimba radical, axele cu came sunt aduse pe 0 sau chiar date in spate, si intr-adevar da vreo 20 de cai in plus . . . .
....si daca ar fi sa o luam asa...sa nu va cumparati M6 de la....nu zic numele,am auzit ca au fost supuse la incercari crunte de catre angajati...blana... vreo 3-4m de cauciuc lasat pe asfalt....