Salutare la toata lumea.
Peste cateva zile urmeaza sa fac segmentarea la motor, motorul in cauza este un 1,5 8v cielo. Daca mecanicul ala tot demonteaza motorul si il mai pune la punct cat de cat, m-am gandit sa \"intru\" si putin in el, si anume vreau sa usurez volanta, pistoanele si bielele. Toti am auzit despre asta dar nu prea a vorbit nimeni concret cum se face, am nevoie de ajutorul vostru. Volanta stiu sa o fac (adik o duc la strungar) dar restul am sa le fac eu si chiar nu stiu cum, de unde pot lua din material de la biele respectiv pistoane si cat material, nu dispun de scule specializate, freze sau... deci nu pot lua din material din spatele pistonului unde sunt umerii pistonului sau... pot lua decat din fusta si/sau marginea ei. Cat \"dau jos\" de pe ei ?
Astept informatii de la persoane care au mai facut totusi aceasta operatie (nu neaparat pe cielo) sau macar care au habar despre ce vorbesc.
Si un cintar dinacela de alimentara electronic credeti ca are precizia necesara pentru a face aceasta operatie ? daca nu ce cantar sa folosesc ?
Bafta all