Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 30-07-05, 08:20   #1
05-SCS

Stage 2

05-SCS's Avatar

Default Usurat pistoane, biele ...cum facem ?

Salutare la toata lumea.

Peste cateva zile urmeaza sa fac segmentarea la motor, motorul in cauza este un 1,5 8v cielo. Daca mecanicul ala tot demonteaza motorul si il mai pune la punct cat de cat, m-am gandit sa \"intru\" si putin in el, si anume vreau sa usurez volanta, pistoanele si bielele. Toti am auzit despre asta dar nu prea a vorbit nimeni concret cum se face, am nevoie de ajutorul vostru. Volanta stiu sa o fac (adik o duc la strungar) dar restul am sa le fac eu si chiar nu stiu cum, de unde pot lua din material de la biele respectiv pistoane si cat material, nu dispun de scule specializate, freze sau... deci nu pot lua din material din spatele pistonului unde sunt umerii pistonului sau... pot lua decat din fusta si/sau marginea ei. Cat \"dau jos\" de pe ei ?

Astept informatii de la persoane care au mai facut totusi aceasta operatie (nu neaparat pe cielo) sau macar care au habar despre ce vorbesc.

Si un cintar dinacela de alimentara electronic credeti ca are precizia necesara pentru a face aceasta operatie ? daca nu ce cantar sa folosesc ?

Bafta all
05-SCS is offline   Reply With Quote
Old 31-07-05, 12:49   #2
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

asta este o operatiune extrem de pretentioasa . . . nu o poti face singur decat daca ai experienta si cunostinte in domeniul prelucrarilor mecanice.
Ford_V6 is offline   Reply With Quote
Old 31-07-05, 20:24   #3
05-SCS

Stage 2

05-SCS's Avatar

...da am mai primit acest sfat ...am sa caut pe cineva care stie la ce se inhama, apropo stiti pe cineva in CT care face asa ceva ?

Bafta all.

---mentionez ca mai sunt cateva zile pana duc masina la mecanic pentru segmentare ...deci timpul este scurt si orice informatie este ajutatoare pentru mine.
05-SCS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -