Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 15-06-11, 02:08   #1
B111SKL

Stage 1

Talking Opel Astra Coupe Bertone - Z18XE -

Salutare , doresc sa stiu daca pot sa fac ceva cu acest motor , in vederea puterii ...stiu ca e de preferat un turbo ,dar vreau sa aflu inainte ce pot face din acest motor 1796 CM3 , 125 CP + ?!
B111SKL is offline   Reply With Quote
Old 15-06-11, 08:31   #2
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
Default Re: Opel Astra Coupe Bertone - Z18XE -

Quote:
Originally Posted by B111SKL View Post
Salutare , doresc sa stiu daca pot sa fac ceva cu acest motor , in vederea puterii ...stiu ca e de preferat un turbo ,dar vreau sa aflu inainte ce pot face din acest motor 1796 CM3 , 125 CP + ?!
Investesti banii de pomana doar ca sa nu vezi mare lucru....iti recomand sa il vinzi cat mai e inca in mintile lui si sa iti cumperi unul turbo ...la care ai ce vedea.
Old 31-08-11, 21:12   #3
grg_92

Stage 5

grg_92's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Opel Astra Coupe Bertone - Z18XE -

Quote:
Originally Posted by mikafly View Post
Investesti banii de pomana doar ca sa nu vezi mare lucru....iti recomand sa il vinzi cat mai e inca in mintile lui si sa iti cumperi unul turbo ...la care ai ce vedea.
+ 1 !..bani multi si rezultate minore deci cumpara unul cu turbo
grg_92 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -