Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 25-09-10, 23:01   #1
diadi

Stage 2

diadi's Avatar

Default Turbocharger electric universal

Am gasit pe net acest dispozitiv si ma intereseaza parerile voastre, daca a folosit cineva si daca merita montat:

MAGNUM Turbocharger electric universal

- kit complet (turbocharger, filtru, cabluri, missle switch)
- o reactie extraordinara la acceleratie
- cuplu marit
- putere marita cu 10-30% (testat pe dyno)
- o viteza maxima mai mare
- reduce turbo lag-ul (pentru masinile turbo, diesel sau benzina)
- reducere a consumului cu pana la 10%
- Cold Air Intake scaderea temperaturii aerului din admisie
- se livreaza cu manual de instalare
- universal, se poate monta pe aproape orice masina
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	turbo elec.jpg
Views:	300
Size:	73.2 KB
ID:	1670667   Click image for larger version

Name:	elect_s.JPG
Views:	181
Size:	34.5 KB
ID:	1670668  
diadi is offline   Reply With Quote
Old 26-09-10, 00:50   #2
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: Turbocharger electric universal

Nu trece o luna fara sa apara un ALT thread cu acelasi subiect.

Daca cautai pe forum gaseai sigur. Concluzia e PWLA CU CEAS!!! Treci peste, e o porcarie.

SE POATE INCHIDE SI STERGE
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 27-09-10, 01:35   #3
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

deci daca imi pun aspiratorul pe admisia bmw ului , o sa traga si mai fortza?))
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 27-09-10, 01:59   #4
daffy duck™
Inferno Motorsport Member

Stage 5

daffy duck™'s Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]

scade consumul cu 10%!!!!...deci io daca am consum de 10,1%...raman cu 0,1% consum????

nu stii cum sa te exprimi, nu stii ce vinzi, nu ai cum sa dovedesti ca face exact ceea ce zici tu!

facem o proba, care sigur nu o sa iti convinga

te ruci in tren/masina/maxi-taxi, vii la bucuresti sa il punem pe masina...scoatem din calcul faza cu consumul, dar punem in practica treaba cu maritul de cai si cuplu. eu ma dau cu o masina de 2 ori, odata fara si odata cu chargerul tau...si daca este vreo diferenta majora....iti platesc produsul + transport dus-intors....dar daca nu....imi platesti gaz-ul ars de pomana ura si la gara !!!!

merge?
daffy duck™ is offline   Reply With Quote
Old 27-09-10, 07:54   #5
diadi

Stage 2

diadi's Avatar

Quote:
Originally Posted by daffy duck™ View Post
scade consumul cu 10%!!!!...deci io daca am consum de 10,1%...raman cu 0,1% consum????

nu stii cum sa te exprimi, nu stii ce vinzi, nu ai cum sa dovedesti ca face exact ceea ce zici tu!

te ruci in tren/masina/maxi-taxi, vii la bucuresti sa il punem pe masina...scoatem din calcul faza cu consumul, dar punem in practica treaba cu maritul de cai si cuplu. eu ma dau cu o masina de 2 ori, odata fara si odata cu chargerul tau...si daca este vreo diferenta majora....iti platesc produsul + transport dus-intors....dar daca nu....imi platesti gaz-ul ars de pomana ura si la gara !!!!

merge?
esti "beton' la calcule!!!... ca sa nu mai vb. de "exprimare"...

NU vand nimic!
ma interesau pareri sincere , nu bascalie...

Produsul e interesant d.p.d.v. al costurilor de instalare si montaj, dar poate sa aiba dezavantaje mari la asigurarea debitului necesar la turatii mari si deasemenea un consum urias de curent care nu stiu daca instalatia stock a masinii il suporta...

Asa ca , daca aveti ceva inteligent de spus - scrieti - daca nu, cautati alte subiecte de bascalie in care sa va dati "destepti"!
Old 27-09-10, 08:07   #6
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Pai noi nu avem cum sa spunem ceva inteligent din moment ce tu ai zis numai prostii...tu chiar crezi ca un feon pus pe admisie ajuta cu ceva? e un gunoi de plastic...da-l incolo ca orice i-ai face tot nimic nu castigi.
Old 27-09-10, 08:49   #7
diadi

Stage 2

diadi's Avatar

OK - va inteleg opiniile.
"prostiile" nu le-am spus eu ci sunt postate pe un site - NU am dat situ si nici pretul ca sa fiu acuzat ca fac reclama sau vand ceva...

Quote:
Originally Posted by diadi View Post
Am gasit pe net acest dispozitiv si ma intereseaza parerile voastre, daca a folosit cineva si daca merita montat:
De fapt ma interesu opiniile celor care au habar de acest produs - nu de dat cu presupusul!
Old 27-09-10, 09:40   #8
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by daffy duck™ View Post

merge?
Ai uitat de perversa da pa targu ocna )

----------------

Man, baietii ca si mine incercam sa'ti spunem ca tot ce scrie acolo is prostii. Cum ziceam mai sus, apare un thread ca acesta dar facut de alt user care crede ca la prins pe Dzeu de coada in fiecare luna .

Nu e atat de prostie pe cat spunem. Gen la un motor <1.4 te ajuta (si chiar cred asta) si se simte la demaraj. Dar cand depasesti un anumit prag de viteza, palele ventilatorului mai mult obstructioneaza fluxul de aer care intra in motor, in loc sa il ajute si atunci motorul se inneaca si iti da in nas.

Asta este buba lui. Daca lai pune si nu ar fce nimic....asta este..filtru si atat...dar defapt mai si dauneaza.
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -