Probabil s-a mai discutat , caz in care imi cer scuze pentru topicul caruia doar ce i-am dat nastere.
Urmeaza luni sa ajung sa vad un Golf 4 ,in 5 usi , motor de 1,6 si 105 cai, pe benzina.
Cum eu eram de fapt cu bunghiul pe un GTI (150 cp) , dar pe care nu mi l-am putut permite din cauza asigurarii (aici unde locuiesc eu mi-ar fi cerut 1600 euro/an) , am decis deci ,sa aleg varianta imediat inferioara , 1,6.
Problema mea ar fi aceea ca nu stiu cat de bine o sa ma impac cu acei 105 cai. Zilele trecute am testat un Golf de 1,4 si 75 cai , si am ramas de-a dreptul dezamagit.
Astfel , daca intre 105 cai si 75 nu este o diferenta considerabila , in mod sigur nu ma voi intelege nici cu cei 105.
Ca sa nu mai continui povestea , m-ar interesa sa urc cu motorul undeva in zona a 130 de cai , plus de putere care am inteles ca poate fi castigat dintr-o remapare a centralinei , evacuarea schimbata si catalizatorul scos, si un filtru de aer(intentionez sa pun cumpar un BMC CDA , in cazul in care filtrul de aer este un "must"). Este adevarat?
In caz contrar , ce modificari trebuie sa aduc motorului pentru a atinge acea putere?
Multumesc anticipat!