Pai o solutie ar fi instalarea unui kit nitrous stage 3 (nu e f vizibil), un intercooler gigant, quadruple exhaust si un desktop computer in loc d cip (da` vezi sa mearga pe unix, nu pe windows pt k s-ar putea sa iti dea un msg d genu \"press ctrl+alt+del to reboot\" chiar intr-o depasire

).
Si in mod sigur nu trebuie pastrat motorul. Cred k un 8.5 L V8 Northstar engine ti-ar satisface toate dorintele. Si ce daca sta Skoda cu botu` in pamant? Mamica ta isi va face cumparaturile mult mai rpd decat alte mame. Gandeste-te cat d fericit va fi taticu!
Acu lasand fantezia intr-o parte..
Daca masina e in garantie - nici sa nu iti treaca prin cap sa umbli la motor.
Daca nu e: un cip nu iti va da mai mult de 115-120 cp (dat fiind k motorul nu e turbo caz in care ti-ar da cam 130-135 cp)..
Ar mai fii un filtru.. dar urla si poti ramane fara talon sau o evacuare care ti-ar aduce aceleasi belele k filtrul d aer.
Sfatul meu: lasa masinutza in pace k la motorul de 1.6L p care il are nu a fost facuta sa atinga performante extreme
Umbla la exterior daq vrei - are un baiat p forum o Skoda Octavia neagra f frumoasa. Din pacate i-am uitat nickul. Cauta poze.
P.S. Nu mi-as da masina p mana oricarui \"meserias\" cu un laptop k-re imi promite k o sa scoata un dragster din ea