Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 24-02-12, 10:54   #1
ija61

Stock

Default Cip tunning pentru un Ford Focus si cold air instake

Salut.

Am un ford focus 1.8 TDCI 116CP si vreau sa-l modific putin, nu sa fac "performanta" ci doar sa-l optimizez ca sa zicem asa.

Prima intrebare ar fi daca imi poate recomanda cineva unde pot sa-mi fac un cip tunning pentru motorul asta. Caut ceva "dedicat" daca pot spune asta, adica nu vreau sa se apuce sa umble in motor orice pusti cu un laptop si un soft scos de pe net. Eventual unul agreat sau dedicat de ford ar fi perfect.

A doua intrebare ar fi daca instalarea unui air cold instake ar ajuta cu ceva, mai mult decat sa imi mareasca volumul de aer care intra. Daca aceste instalatii chiar isi fac treaba(reduc temp aerului) sau este vorba doar de marketing.

Multumesc frumos
ija61 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-12, 08:48   #2
highboy_97
Ford Driver

Stage 4

highboy_97's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Cip tunning pentru un Ford Focus si cold air instake

Quote:
Originally Posted by ija61 View Post
Salut.

Am un ford focus 1.8 TDCI 116CP si vreau sa-l modific putin, nu sa fac "performanta" ci doar sa-l optimizez ca sa zicem asa.

Prima intrebare ar fi daca imi poate recomanda cineva unde pot sa-mi fac un cip tunning pentru motorul asta. Caut ceva "dedicat" daca pot spune asta, adica nu vreau sa se apuce sa umble in motor orice pusti cu un laptop si un soft scos de pe net. Eventual unul agreat sau dedicat de ford ar fi perfect.

A doua intrebare ar fi daca instalarea unui air cold instake ar ajuta cu ceva, mai mult decat sa imi mareasca volumul de aer care intra. Daca aceste instalatii chiar isi fac treaba(reduc temp aerului) sau este vorba doar de marketing.

Multumesc frumos
salut!

cold air intake sau filtru aer sport pentru diesel si in general la cat praf e prin bucuresti nu recomand.
un soft bun iti poti face la RBN tuning

bafta!
Old 27-02-12, 09:13   #3
ija61

Stock

Quote:
Originally Posted by highboy_97 View Post
salut!

cold air intake sau filtru aer sport pentru diesel si in general la cat praf e prin bucuresti nu recomand.
un soft bun iti poti face la RBN tuning

bafta!
Am vazut ca ai tot un ford, ti-ai facut si tu cip la firma recomandata de tine?

Multumesc
Old 27-02-12, 09:17   #4
highboy_97
Ford Driver

Stage 4

highboy_97's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

da.
am facut soft acolo de vreo 2 ani si masina merge fara probleme si foarte foarte bine
si am un prieten tot cu focus cu aceeasi motorizare ca a ta si soft facut tot acolo si e foarte multumit!

bafta!
highboy_97 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-12, 09:21   #5
ija61

Stock

Quote:
Originally Posted by highboy_97 View Post
da.
am facut soft acolo de vreo 2 ani si masina merge fara probleme si foarte foarte bine
si am un prieten tot cu focus cu aceeasi motorizare ca a ta si soft facut tot acolo si e foarte multumit!

bafta!
Am inteles, multumesc.. O sa studiez oferta..
Daca mai sunt propuneri le astept cu interes..

Multumesc highboy_97
- Copyright 2026 4Tuning -