Clar denumirile de genul stageX sunt comerciale. Eu nici nu am folosit aceste denumiri, ci am zis \"normale\" la cele pentru folosire indelungata pe strada la masini in stare tehnica buna, \"low\" cele moderate care in special sunt folosite la masinile peste 100K km... iar \"race\" versiunile agresive folosite in general doar pt curse.
Ca sa nu fiu inteles gresit, este evident ca ceea ce puteti face voi este superior instalarii unei harti venite prin mail de afara... prin simplul fapt ca voi faceti ceva 100% \"CUSTOM\" cu verificare directa a rezultatelor. De exemplu, banuiesc ca nu ar fi nici o problema pt voi cand cum e cazul modeului de 110cai daca omul isi pune un VNT17 in loc de VNT15 sa va mai jucati un pic la setari, sau in cazul in care nu are un ambreaj mai performant sa limitati cuplul pe turatiile scazute pt a-l proteja (asta pt cei care sufla si in iaurt

)
Oricum, o sa vin si eu la un test dupa ce-mi repar turbina sa vad pe unde sta pe hartie. Am un flash facut la una din fimele vechi de tuning de la noi... flash la care nu am ce carcoti indiferent de rezultat avand in vedere ca mi-a fost instalat gratuit... dar sa vad ce rezulta pe dyno, ca pe asfalt sunt multumit, am scos 124cai la roata pe gtech (care evident nu are acuratete), fac fata la passaturile de 130, am stat bine langa un leon nou de 140 (mi-a dat juma de masina, insa ultimii zeci de metri imi intrase motoru in limp mode.. din cauza blocarii vanelor turbinei) deci ar fi undeva pe la 135-140