am avut o discutie cu gratzian si mi-a povestit multe...eu personal am inteles foarte bine multe lucruri care s-au intamplat..poate pentru ca am si stat de dimineatza pana seara sambata la prisma si am vazut tot ce s-a intamplat(inainte/dupa)....va pot spune doar ca nu mai dureaza deloc mult...abia s-a terminat cu niste controale(stim bine cum e cu domnii capete de creta da?

) si se definitiveaza totul sa apara frumos si oficial....o sa se lamureasca multe lucruri si sper ca veti intelege ca s-au intamplat niste lucruri absolut omenesti si 'Virtual Tuning' nu a fost singura 'categorie' unde au fost unele neintelegeri.noi vedem doar ceea ce este in fatza nu si ceea ce a fost si este acolo in spate....
pe de alta parte sper sa realizati ca este un lucru mare ca suntem luati in serios...poate unii dintre voi nu stiti cum a inceput toata chestia asta....a fost o joaca pentru noi....acum usor usor se trece la cu totul alt nivel si asta conteaza foarte mult.
asta a fost un inceput,si unul foarte bun si promitator.....mai ales ca omul din greseli invata...
peace up

si mai aveti un pic de rabdare (cateva zile....si toate astea sunt lucruri neoficiale...sunt lucruri care vi le spun in speranta ca va veti calma un pic si veti mai reusi sa rabdati un pic....)