Quote:
Originally Posted by Lucian
Si chiar te-ai ofuscat ? Nu te-ai prins ca "sufeream" un pic ? In plus de asta am vrut sa-i dau Pepy-ului ce-i al Pepy-ului . Lasand gluma la o parte .. cu ceva timp in urma Pepy avea un vis ... in vis aparea un Speedster turbo si el campion de grupa . Felicitari Pepy pentru sacrificiile facute pentru a-ti indeplini visul . Acum ai inteles Achim ? :P Sunt foarte importanti timpii si pentru el . Sa poate vedea cum evolueaza de la o cursa la alta desi sper sa se renunte la sistemul asta . Nu a fost foarte palpitant si multi s-au dat doar de 2 ori .
Astept cu interes timpii si de la celelate grupe unde am avut participanti si unde ar trebui sa fie in primii 3 .
|
da... m-am prins ca ai "suferit" putin da' m-am gandit sa te tachinez oleaca
felicitari lui Pepy pt masina... toata lumea stie ca fuge fantastick de bine pentru ca e facuta pt asa ceva
nu am inteles d c ai spus ca doresti sa se renunte la sistemul pe timpi!? mi se pare mai bun decat cel piramidal, si in acest fel se poate face o clasare foarte corecta...
sa dau un exemplu de ce sunt "pro": la craiova stiam ca ma bate la mine in grupa doar un GTi preparat la MTM. din pacate, am ajuns in semifinala sa ma dau cu GTi-ul fiindca cele doua Corrado-uri care mai ramasesera in "joc" s-au ferit si de mine si de el si au ajuns sa se dea intre ei. Finala a fost intre GTi si un Corrado, care a iesit in final pe locul doi... Oful meu este ca sunt sigur ca as fi batut Corrado-ul si rezultatul ar fi fost altul
si tie iti dau totusi dreptate ca nu au apucat oamenii sa se dea decat de doua ori... dar asa se intampla din moment ce se prezinta foarte multi participanti... dak totusi se pastra sistemul piramidal apucai sa te dai chiar si doar o data... sau de doua ori, deci nici pe partea cealalta nu era fantastick...
mai sper si ca se vor afisa ambii timpi in cazul fiecarui concurent, facandu-se o clasificare pe grupe... de la primul pana la ultimul. chiar daca asta va dura ceva... fiindk pana la urma cred ca sunt multi care au platit taxa de inscriere pentru a vedea cat "scot" masinile lor pe 400 de m...