ma intereseaza un hu care sa-l pun pe un logan , masina care tinde putin spre spl ...
momentan ma gandesc sa achizitionez un p88rs 2 ;
exista variante mai bune care sa se incadreze in aceeasi categorie de pret ... mai ieftine , putin mai scumpe ...
sistemul care are nevoie de HU este format din urmatoarele componente :
Man nu vad de ce ai dat p88 ca sa-ti iei p88rs-2..cum ti-am mai spus diferenta intre ele nu e decat de culoare si de carcasa la modelele de state fiind din cupru..in rest nici o modificare...in locul tau as incerca un Alpine 9855 crede-ma ca diferenta va fi mare..
Bafta!
va multumesc frumos ... am sa tin cont de sfaturi ... si am sa ma uit si dupa modelele indicate de voi ...
alex ... am cumparat 88rs1 de la un baiat ... carel avea de 4 luni de zile , care plecase in cadana si sotioara lui la o curatenie rapida a aruncat tot la el ... cutie acte garantie ... de asta lam dat , pentru ami lua unul cu garantie si factura pentru ai putea face casco ! :P sper sa ma intelegi acum de ce lam dat si vreau sami iau 88rs2 !
ps: de ce mias lua un hu model 2004 !? tehnologie mai buna decat un 2008 ?!
Eu te inteleg. Pot spune ca o sa vezi diferenta numai daca incerci unul din modelele specificate mai sus. Suna incredibil, dar diferenta e f mare nu mare. Cel putin la mine s-a simtit si la bad_boy2k la fel. Asteapta si alte pareri de la oameni care au testat si o sa vezi ca nu ma insel deloc in privinta asta. Eu zic ca un 9855 ar fi ok. Daca ai ocazia testeaza unu pe masina ta si vei vedea singur diferentele.
am cautat pe siteul oficial de vanzari al alpine ...
nici unul din modelele pe care mi leati recomandat nu se regasesc !
nici 9855 , 9835 niciatat ... 9887 e "slabutz" alte variante ar mai fi ?!