Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 24-05-08, 00:25   #1
gmv97

Stage 4

gmv97's Avatar

Default DKG 169&DSG 213 vsETA 169&ESA 213

Vreau sa imi iau difuzoare fata +spate Mb Quart ..nu am auzit cum suna ...m-am oprit la aceste 2 modele ..ma interseaza daca este mare diferenta intre ele (ca bani este o diferenta notabila)...eu inclin mai mult spre seria Exp dar astept niste idei pro si contra pt aceste difuzoare
Old 04-06-08, 04:11   #2
Paul_Car

Stage 2

Paul_Car's Avatar

Default Re: DKG 169&DSG 213 vsETA 169&ESA 213

Diferenta intre cele 2 produse este destul de mare.In primul rand seria Discus este fabricata in Germania fata de EXP,actuala gama Formula,in China.
Pentru a putea beneficia de performanta maxima a seriei Discus ai nevoie de un player destul de bun si un amplificator pe masura,pe cand seria Formula(EXP) este in primul rand conceputa pentru player,desi suporta destul de bine amplificare.
Daca este sa faci o comparatie directa intre cele 2 serii,pot sa iti spus ca sunetul din Discus este mult mai definit,mai puternic (chiar si pe player).E ca si cum compari Mercedes C clase cu S clase,deci merita fiecare leu in plus.Consider ca orice produs MbQuart este un best-buy la categoria lui de pret,dar desigur tot timpul intervine gustul fiecaruia asa ca cel mai bine este sa mergi la cel mai apropiat dealer MbQuart si sa le asculti,iar asa te vei convinge singur.Aici gasesti lista dealerilor: http://www.hifonics.ro/cumpara.shtml
Paul_Car is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -