Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 19-09-05, 12:40   #1
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

Default JBL subwoofer P1020 + amplificator GTO 301.1 se merita ?

Ma intereseaza sa-mi cumpar ac 2 piese.Problema este dk se merita dpv al utilizarii. Eu am un cielo si ma gandesc ca subul este destul de puternic chiar daca are 25cm si ca nu l-as folosi la capacitatea sa maxima. Mult loc in portbagaj nu mai am pt ca e si butelia d GPL..si nu stiu ce tip de incinta s-ar potrivi cel mai bine.si cam cat de greu va fi subu+ incinta ( fiind un factor important pt mine, masina fiind foarte joasa ).
Ca HU am alpine si difuzoarele tot jbl gto 836, si 426
Astept raspunsuri d la cunoscatori, si daca stie cineva cum pot sa ies mai ieftin decat p ********** cu preturile adik sub 12mil sub+ statie? si cat m-ar mai costa cablurile , sigurantele...? si dk eventual ar trebui si un condensator desi ma indoiesc.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	.._products_images_products_large_p1020_515.jpg
Views:	146
Size:	36.3 KB
ID:	42301   Click image for larger version

Name:	.._products_images_products_large_gto301_1_939.jpg
Views:	161
Size:	58.0 KB
ID:	42302  
Old 19-09-05, 17:28   #2
Ground Zero
Guest

Stage 4

Ground Zero's Avatar

Se merita, dar in loc de 300.1 orienteaza-te pe 600.1!

Daca esti din Bucuresti, contacteaza-l pe saxo, poate te ajuta cu un pret mai bun!
...
P.d.a.p. eu ti-as recomanda, pentru a ramane si cu portbagaj... sa construiesti sub luneta spate, o incinta inchisa sau BR... care sa adaposteasca acest subwoofer de 10inch... sau doua de 8inch din gama Gto.
Nu este usor, dar cred ca este realizabil!
Trebuie sa masori foarte atent sa vezi daca ai sufiecnt spatiu - adancime - intre caroserie si butelia de GPL. restul se construieste din MDF si fibra de sticla.
Ground Zero is offline   Reply With Quote
Old 19-09-05, 17:48   #3
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

am vazut k este un amplificator de clasa D , si ca este mai eficient decat cele normale AB.ca ar suge mai putin curent de la masina..este mai puternic....etc
din cate am vazut si pretul este aproape dublu. partea financiara avand un cuvant de spus..
daca poti sa-mi explici mai pe larg care-s avantajele cu un amp 601?pentru k la pret se apropie de power series..
LEXUS is offline   Reply With Quote
Old 19-09-05, 19:10   #4
NILS_BUCURESTI
Midnight Racers Member

Stage 5

NILS_BUCURESTI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]

Uite cum sta treaba: 301.1 da in 4 ohmi 204W RMS ; 601.1 tot in 4 ohmi da 424w RMS DECI putere dubla pret dublu :P Iar pt difuzorul ala care are 400w RMS e recomandat amplificatorul mai puternic,cel de 424w RMS.E de stiut ca e preferabil ca amplificatorul sa aiba macar puterea difuzorului! De mers o sa mearga si cu 301.1 dar o sa lucreze slab ,sub ce poate da difuzorul plus ca o sa fii tentat sa scoti mai mult de la el si o sa dai statia prea tare si o sa risti sa arzi difuzorul din cauza distorsiunilor ce vor apare (chiar daca unele sunt insesizabile la ureche sunt si ele suficiente sa il arda,e de preferat totusi sa ajungi cu ele la cineva care stie ce face [vb cu :saxo,wise guy,falconeti][ei fiind din bucuresti],indiferent de ce o sa iei pana la urma.)
BAFTA !
NILS_BUCURESTI is offline   Reply With Quote
Old 20-09-05, 23:55   #5
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

nush cum zici tu..dar daca dai cu >>> puterea unui difuzor in el...in mod sigur nu-i mai bine decat dk ai da cu aprox 40-75% din puterea lui
LEXUS is offline   Reply With Quote
Old 21-09-05, 00:22   #6
NILS_BUCURESTI
Midnight Racers Member

Stage 5

NILS_BUCURESTI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]

daca ai pe respectivul amplificator sa zicem 204 w rms sa fii sigur ca nu o sa ai mai mult de 150w rms pt ca incepe sa distorsioneze.Orice aplificator distorsioneaza de pe la 60-70% iar daca tu ai puterea MAXIMA 204w atunci pe la 60-70% mai ramai cu vrea 130-140w RMS ceea ce e foarte putin pt un difuzor de 400w RMS! Nu zice nimeni sa dai neaparat cu 400w RMS REALI in el dar nici cu 130 parca nu e OK...Oricum de mers dupa cum am spus o sa mearga dar...e pacat de difuzor! Mai cere pareri pe PM si lui Saxo,LeLLaXX,Groung Zero si mai sunt persoane care te pot lamuri exact cum sta treaba.Si apoi tregi ce concluzie vrei tu
BAFTA !
NILS_BUCURESTI is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -