Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 07-11-07, 03:10   #1
blue_mind

Stock

Default dls, crunch, hifonics sau focal ???

Am de terminat o sonorizare la masina. Este un VW BORA. Pana acum am achizitionat un cd player Pioneer DEH-P6900IB, un amplificator JBL GTO 75.2 si un subwoofer JBL GTO 1204BP pt acest amplificator.
Vreau sa ii pun difuzoare pe componente in fiecare portiera plus un amplificator aferent lor. Sunt indecis in alegerea modelului de difuzor.
Optez intre: DLS R6A, FOCAL 165A1, Hifonics ZXi 6,5C si Crunch GTR 6.5 Ci (chiar in aceasta ordine sunt si preferintele mele). Iar amplificatorul intre un DLS classic CA41 sau un JBL GTO 75.4

Vreau niste pareri daca se poate pt ce ar fi mai bine sa optez sau poate, de ce nu, alte variante pt a realiza sonorizarea respectiva.

Last edited by blue_mind; 07-11-07 at 03:13.
blue_mind is offline   Reply With Quote
Old 07-11-07, 16:17   #2
pilula20

Stage 5

pilula20's Avatar

Member of:
[Opel]
[Competitor CNCA]
Default Re: dls, crunch, hifonics sau focal ???

DLS R6A parerea mea cu DLS ca41 deoarece este un amplifactor ce se aude ok si difuzoarele cele de la dls in mod special ca au si un tw de 25 mm ceea ce e ok i-ar bani se aud ok...dar si difuzoarele de la focal 165 ai se aud bine dar acuma depinde foarte mult de gusturile tale si daca tot vrei sa pui aceste boxe pe usi eu iti sugerez sa le si antifonezi costa ceva dar merita o sa se auda cu totu altfel dupa ce le-ai antifonat...eu din cate stiu VW au niste usi care suna bine daca sunt lucrate

VAND Cd Playere , Difuzoare , Amplificatoare , Subwoofere HELIX , BRAX , MICROPRECISION , MAC AUDIO , ALPINE , CLARION , PIONEER, HERTZ , FOCAL , MAGNAT , DB AUDIO ,BLAUPUNKT, KENWOOD , AUDISON

www.audiolab.ro Numar telefon : 0724 710 809
pilula20 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-07, 19:36   #3
blue_mind

Stock

Stii cumva daca intra tweeterele de la DLS de 2.5" in locul celor originale? am inteles ca intra doar de maxim 2...
Si, de unde pot face rost de distantiere pentru difuzoare?
Iar in caz k voi antifona si usile, imi poate spune cineva exact ce materiale imi trebuie si cum se realizeaza montajul lor?
Old 07-11-07, 21:21   #4
pilula20

Stage 5

pilula20's Avatar

Member of:
[Opel]
[Competitor CNCA]

TW le pui pe bordul masini ....inele mdf le tai cu soricelu cumperi niste mdf si ti le faci singur sau parerea mea te duci la o firma si ti le fac ei..eu recomand tottal motto pey potzi sa iti iei unu din materiarele insonorizante de la dynamat standarplast husmat sau stinger...depinde de bugetu pe care il ai intra pe ******** si vezi ca sunt preturile pe acolo la insonorizant
TW de 2.5" cat aratzi tu acolo e imposibil sa incapa ...2.5" inseamna 63 de mm si nu sunt TW sunt difuzoare pentru frecventi medii insonorizant se aplica foarte usor deoarece e autoadeziv uitate pe forum la sistemu meu ca sunt o gramada de masini pe acolo in care explica cum e facut
pilula20 is offline   Reply With Quote
Old 14-11-07, 17:58   #5
blue_mind

Stock

alte idei/pareri?? ce as putea alege?
- Copyright 2026 4Tuning -