Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 24-03-05, 17:23   #1
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

Default quatro sau stereo?

intervin cu o problema dezbatuta cu un prieten.. Am un alpine cDA 9826, 4 boxe pe masina si vreau sa-mi pun o statie, sa luam de ex un Mac Audio Z4100 sau 4200..intrebarea este urmatoarea. ( pt cine cunoaste alpinu asta in mod special)..dk montez statia.pe cele 2 iesiri de preamplificare pe care le are..voi mai putea sa reglez..balance si fader de la casetofon?sau asta o fac doar din statie?am nevoie URGENT de raspuns
Old 25-03-05, 07:28   #2
micutz

Stage 5

micutz's Avatar

Daca legi statia pe 4 difuzoare,o sa poti corecta atat fader-ul cat si balance-ul.Problema la 9826 este ca are un singur pre-out si semnal de iesire destul de mic:1,8 V.Asta se traduce prin distorsiuni mai ridicate la volum mare.Daca poti sa alegi intre Z4100 si Z4200,alege 4200.Este diferenta mare intre ele.
Old 25-03-05, 13:23   #3
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

merci de raspuns..dar am aflat inainte ce vroiam..dk scot prin cele 2iesiri de preamplific nu o sa mai pot regla faderu fata-spate...iar semnalul va fi cel optim,..dk scot prin difuzoare atunci o sa pot regla ,dar fidelitatea va fi foarte proasta , distorsiuni ,zgomot de fond..etc..merci oricum
LEXUS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -