Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 03-06-06, 22:25   #1
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]
Default amps: Clarion APA 4ch vs Phase RS4

asadar, care amplif este mai bun pt SQ? ambele sunt pe la aceeasi bani si pe la aceleasi puteri... ar mai putea fi inclus in comparatie, desi fortat din cauza pretului mai mic si Helix Dark blue 4 care fiind mai ieftin presupun ca e si mai slab...
Old 04-06-06, 20:25   #2
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]
Default Re: amps: Clarion APA 4ch vs Phase RS4

Clarionul e un amplif ok. RS4 nu am ascultat si din pacate nici Helix, modelul specificat de tine.
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
Old 16-01-07, 23:35   #3
Asigurator

Stage 2

Asigurator's Avatar

Default Re: amps: Clarion APA 4ch vs Phase RS4

vin destul de tarziu cu acest post dar banuiesc ca poate fi binevenit pentru oricine.
Eu am un prieten care are RS4 si este clar unul din amplificatoarele hi end de la PHASE LINEAR extraordinar dupa parerea mea.
Eu am avut HELIX DARK BLUE 2 care de asemenea este un amplif bun dar nu mai bun (face parte din AUDIOTEC FISCHER.....parca asa se scrie+ca au legatura cu BRAX) si din cate stiu acesta a luat premiul pentru cel mai bun amplificator de clasa medie.Nu mai stiu anul.Oricum nu cred ca poate concura HELIX dark blue cu RS care dupa parerea mea este net superior .
Asigurator is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -