Eu am avut TS 306DVC pe care l-am vandut.Am ajuns in limitare mecanica cu el si mi-a fost frica sa nu-l stric si l-am vandut.
Ampul cu care am dat e Pio D510M de 630RMS, si inafara torturilor aplicate de mine(ma duceaam pe la 700RMS cu un pic de THD)si eventual pe o incinta care sa nu creeze o excursie asa mare ar fi mers ok.
El este un dif cu sensibiliatet mica si daca nu dai in el cu un min de vreo 400RMS nu stiu daca vei obtine rezultatul satisfacator.
Cat despre 3004SPL pe care il am acum pe aceeasi statie spun ca este ok. Multi zic ca este cam slab ampul dar avand in vedere ca este un dif SPL este facut sa reziste acele cateva secunde in tortura.Eu nu-l folosesc la un nivel competitional
D3000SPL se poate aduce in ro si multe firme o aduc.
Nu stiu daca isi justifica banii statia respectiva (undeva pe la 21-22 mil) dar daca o vrei neaparat ...
D510M a mea este acum vreo 14 mil iar eu am dat 6 mil (atunci era 17) printr-o super okazie.
Cat despre mac audio personal nu recoamnd.
Acum intre JBL si pioneer e diferenta de gusturi , Pio suna ceva mai tare si percutant(bine pe house) iar JBL mai moale si mai cald.
Nu suna bine e dpdv a acelei persoane.Tu decizi cum iti place sa sune sau nu.
Iar daca tot iti faci problema de cat de bine suna bandpass-ul pt audiofili aproape nu exista

.