Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 04-11-06, 17:47   #1
dipsy_007

Stage 4

dipsy_007's Avatar

Default sony gt200 vs. pioneer deh2800mp

sunt foarte curios...stiu k sunt cam varza ele...dar sunt foarte curios...altcva nu mi'am permis...
dipsy_007 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-06, 19:21   #2
adiv

Stage 5

adiv's Avatar

Default Re: sony gt200 vs. pioneer deh2800mp

Pioneer face aparate cu un sunet mult superior celor de la Sony dar in gama asta de pret sincer nu cred ca va fi mare diferenta intre cele 2. Pioneer s-ar putea sa sune mai bine, dar cum am zis nu o sa fie diferenta mare. Tu ce vrei sa faci cu acest cd-player ? Trebuia sa dai mai multe detalii. De exemplu daca vrei amp+subwoofer mergi pe Sony pt ca are LPF si control volum pt. sub. Daca vrei sa il folosesti simplu cu 4 dif-uri, Pioneer s-ar putea sa sune mai bine.. desi Sony are convertorul D/A pe 24 bit iar Pioneer pe 16 bit.
adiv is offline   Reply With Quote
Old 04-11-06, 19:42   #3
dipsy_007

Stage 4

dipsy_007's Avatar

Quote:
Originally Posted by adiv View Post
Pioneer face aparate cu un sunet mult superior celor de la Sony dar in gama asta de pret sincer nu cred ca va fi mare diferenta intre cele 2. Pioneer s-ar putea sa sune mai bine, dar cum am zis nu o sa fie diferenta mare. Tu ce vrei sa faci cu acest cd-player ? Trebuia sa dai mai multe detalii. De exemplu daca vrei amp+subwoofer mergi pe Sony pt ca are LPF si control volum pt. sub. Daca vrei sa il folosesti simplu cu 4 dif-uri, Pioneer s-ar putea sa sune mai bine.. desi Sony are convertorul D/A pe 24 bit iar Pioneer pe 16 bit.
o statie si un sub.........
Old 05-11-06, 03:01   #4
adiv

Stage 5

adiv's Avatar

Eu zic sa mergi pe Sony atunci. Intereseaza-te daca Pioneerul are control pe sub, desi nu cred ca nu scria nimic pe site la ei, poate stie cineva mai bine.
Old 05-11-06, 11:46   #5
theabsolutesound

Stage 5

theabsolutesound's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by adiv View Post
Eu zic sa mergi pe Sony atunci. Intereseaza-te daca Pioneerul are control pe sub, desi nu cred ca nu scria nimic pe site la ei, poate stie cineva mai bine.
pioneerul nu are control de sub ...da ca sunet e net superior ...sincer eu m-as duce pe el ...ca doar ai reglaje si din statzie ...asa ca .... bafta ....
theabsolutesound is offline   Reply With Quote
Old 05-11-06, 21:34   #6
dipsy_007

Stage 4

dipsy_007's Avatar

gata...mi'am luat sony gt200....mi'a zis ala d und l'am luat k cik e mai puternik decat pioneeru......si cik ar fi mai bun.....statia p care o am e varza....e no name.....l'am pus p masina si se aude bene.......
Old 05-11-06, 21:44   #7
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

vezi ca o sa ai probleme cu gt-ul... am vazut o gramada prin service-uri.... dar macar ai grija de el si curata cd-urile... si sa ai MARE grija de lentila... e super sensibila si la orice urma de praf face urat... dar oricum, sa il stapanesti sanatos... numa' bine!

Last edited by fuzzy; 05-11-06 at 21:49.
fuzzy is offline   Reply With Quote
Old 05-11-06, 21:52   #8
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]

am avut multe sony si intr-adevar au probleme de fiabilitate, dar din toate, seria Gt e cea mai reusita, eu inca am in dulap un gt300 si am instalat un gt200 unui prieten si se aude f bine, de fapt imbatabil in gama asta de pret...
problema generala la sony nu e atat lentila cat sasiul si fata. problema cu fata pare sa fie rezolvata cu seria Gt dar ca precautie ai putea sa folosesti mai des telecomanda, daca ai, eu la gt 300 am avut factory supplied...
Old 06-11-06, 21:11   #9
dipsy_007

Stage 4

dipsy_007's Avatar

Quote:
Originally Posted by tico_rs View Post
am avut multe sony si intr-adevar au probleme de fiabilitate, dar din toate, seria Gt e cea mai reusita, eu inca am in dulap un gt300 si am instalat un gt200 unui prieten si se aude f bine, de fapt imbatabil in gama asta de pret...
problema generala la sony nu e atat lentila cat sasiul si fata. problema cu fata pare sa fie rezolvata cu seria Gt dar ca precautie ai putea sa folosesti mai des telecomanda, daca ai, eu la gt 300 am avut factory supplied...
se aude chiar bene....telecomanda nu am......dar intentionez sa'mi iau...app...stie careva cat e una????si p und gasesc????asa am intzales si yo ....k la pretu asta e chiar prea bun.....
Old 06-11-06, 21:14   #10
dipsy_007

Stage 4

dipsy_007's Avatar

Quote:
Originally Posted by fuzzy View Post
vezi ca o sa ai probleme cu gt-ul... am vazut o gramada prin service-uri.... dar macar ai grija de el si curata cd-urile... si sa ai MARE grija de lentila... e super sensibila si la orice urma de praf face urat... dar oricum, sa il stapanesti sanatos... numa' bine!
cd-urile oricum le curatz...adik le tin numa in mapa......am facut o proba sa vad dak sare cd ...dak e sgariat...si am ramas uimit k nu sare d loc...si acitit un cd sooper zgariat......nu bagam yo asa cva in el....dar altcva nu am avut la mine...

Last edited by dipsy_007; 06-11-06 at 21:17.
Old 06-11-06, 21:27   #11
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]

Acum am un pioneer P80, care e vreo 15 mil si nu stiu cat conteaza functiile in plus, adica daca a meritat sa dau 10 mil in plus... si la capitolul de citit cd-uri sony nu mi-a facut nici jumate din problemele pe care le face pioneer.
Telecomanda cauta pe net, ca merge pe la 50-70 ron asa in magazin e in jur de 120 ron... merge orice telecomanda sony, chiar daca in manual nu apare neaparat ca fiind compatibila...
tico_rs is offline   Reply With Quote
Old 07-11-06, 21:56   #12
adiv

Stage 5

adiv's Avatar

Si eu am un sony de vreo 3 ani si jumatate si nu mi s-a intamplat nicodata sa am vreo problema cu vreun cd. Si folosesc 2-3 CD-RW pe care le rescriu saptamanal si sunt si zgariate de atata timp prin masina... Ce am observat pozitiv la Sony e ca a scos de mult butonul acela de LOUD, sau Super Bass si alte chestii de genul asta pe care inca le vad prezente la unele HU si astazi.
Old 07-11-06, 23:03   #13
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]

Loud e destul de util daca vrei sa asculti la nivel redus pentru a imbunatati profunzimea sunetului, dovada ca de la GT500 l-au bagt la loc La modelele precedente gen cdx3300 am mai avut probleme, dar garantia de 2 ani si service-ul sony romania fac toti banii. stiu ca lumea o sa sare ca si pioneer are 25 de luni ( ce coincidenta ) dar service-ul sucks big time: sunt o gramada de probleme cu ejectul cd-ului la care service-urile pioneer te paseaza de la unii la altii si asta si la modele pe care dai cate 4-5 salarii minime pe economie...
tico_rs is offline   Reply With Quote
Old 08-11-06, 01:23   #14
ceachi

Stage 5

ceachi's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

In privinta fiabilitatii Sony nu sunt foarte convins , singurul aparat pe care il stiu mai bine e al unui prieten , e vorba de Sony CDX-GT200 l-a luat nou il are de un an si acum nu mai citeste toate CD-urile.
Repet e singurul pe care il stiu personal.
Cred ca ar fi interesant un topic in care sa vine fiecare sa spuna problemele pe care le-a observat el personal (nu ce a auzit) la diferite modele si marci!!!
Nu stiu cita relevanta ar avea dar daca cei care posteaza sunt sinceri cred ca ar iesi ceva bun din asta .
Unu din moderatori cred ca ar trebui sa stabileasca niste reguli in thred-ul respectiv pentru a nu aparea polemici , sa-si spuna fiecare observatiile si eventual un vot!!!
ceachi is offline   Reply With Quote
Old 08-11-06, 01:25   #15
ceachi

Stage 5

ceachi's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Suze am gresit modelul era vorba de Sony CDX-S22 !!!
ceachi is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -