Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 17-02-08, 14:49   #1
vicster

Stock

Default jbl bass pro2 vs. mac audio

c sa iau? jbl bass pro2, sub activ de 100w, sau pachetul mac audio tube+amplificator de 240w? vreau sa se auda cat mai tare, dar vreau un bass profund si curat. dar nush daca 100w imi ajung sa sctur masinutza k lumea. asa ca voi ce ziceti?
vicster is offline   Reply With Quote
Old 23-05-08, 22:10   #2
dj_oracol

Stage 1

Default Re: jbl bass pro2 vs. mac audio

Quote:
Originally Posted by vicster View Post
c sa iau? jbl bass pro2, sub activ de 100w, sau pachetul mac audio tube+amplificator de 240w? vreau sa se auda cat mai tare, dar vreau un bass profund si curat. dar nush daca 100w imi ajung sa sctur masinutza k lumea. asa ca voi ce ziceti?
majoritatea nu au trecuta puterea reala ....daca e vb de putere real acilea fi sigur ca itzi desmembreaza masina( deobicei la spectacole cum ar fi zilele oraselor is intre 400 si 600 w asta ca satzi faci o idee ce inseamna puterea reala ) asa ca nu te potzi lua dp ce scrie .........incerca sa mia cautzi pe net ce au recomandat altzi , eu tzias recomanda JBL-ul dar sunt altele si mai bune !! dc vrei putere si calitate incerca cu Hertz , acustik .......etc . dc vrei un iste unde potzi comanda asa ceva ia deaci ..... be - loud. ro !!( la-m pus cu spatzii intre ca alfel nu ma lasa da ai prins u idea)

Last edited by dj_oracol; 23-05-08 at 22:13.
dj_oracol is offline   Reply With Quote
Old 25-05-08, 15:21   #3
xpert_customs

Stage 5

xpert_customs's Avatar

Member of:
[VW]

dj oracol....zimi te rog si mie cum calculezi tu wattii...de stii ca la concerte sunt 600 de watti....eu am 600 de watti foarte sanatosi in casa...adica difuri eminence si puteri rusesti...si nu reusesc sa dau nici un concert....oricum...chiar as fi curios cum se calculeaza watti astia in opinia ta....
Old 26-05-08, 07:15   #4
CLAUDIU_URBAN

Stage 5

CLAUDIU_URBAN's Avatar

salut , daca vrei neaparat intre jbl si mac audio , alege jbl , chiar daca despre subwooferele active nu am o parere destul de buna . iar cu 100 w rms nu cred ca o sa "scuturi masina"
CLAUDIU_URBAN is offline   Reply With Quote
Old 26-05-08, 09:01   #5
xpert_customs

Stage 5

xpert_customs's Avatar

Member of:
[VW]

hmm....faza e ca le am pe amandoua in fata....dintre mac audio si jbl modelul respectiv as alege clar mac audio....jbl-ul acela practic nu se aude....parca putin mai tare se aude telefonul meu....credeam la inceput ca este defect dar se pare ca nu.....mac-ul se aude slab dar se aude...oricum...ca sa iti dau un sfat...

mac audio tube + un kit de cabluri ajunge undeva pe la 500 ron...mai pune 100 de ron....si iti iei un mtx road thunder pack...credema..este o diferenta de la cer la pamant intre ele...din toate punctele de vedere....asha ca succes la shopping si sa ne anunti si pe noi ce ai cumparat...
xpert_customs is offline   Reply With Quote
Old 26-05-08, 09:56   #6
CLAUDIU_URBAN

Stage 5

CLAUDIU_URBAN's Avatar

nea expertu , daca le ai pe amandoua in fata pune te rog o poza sa le vedem si noi , multimea ... si cred ca tu ai telefonul legat la vreun sistem audio de se aude mai tare ca sub.jbl. zici ca ai comparat jbl cu audiobahn , rockfordfosgate , focal , dls , hifonics , etc ... ... astept poza ....noroc
CLAUDIU_URBAN is offline   Reply With Quote
Old 26-05-08, 10:06   #7
xpert_customs

Stage 5

xpert_customs's Avatar

Member of:
[VW]

https://forum.4tuning.ro/212-zona-comerciala-gl-br-bazar-servicii-talcioc/62273-new-xpert-customs-magazin-atelier-auto-tuning-bd-cosbuc-nr-135-a.html

P.S am comparat jbl-ul numai cu hifonics si focal ( firme cu care colaborez cel mai bine) si...nu face fata....oricum...sper ca tiam satisfacut curiozitate...eu nu sunt asha expert sa ma arunc sa fac afirmatii la adresa altora...pana una alta...tu ai auzit ambele sisteme de dai sfaturi?...daca da...te astept si pe tine cu poze si dovezi...daca asha merge treaba pe aici...
Old 04-06-08, 04:40   #8
Paul_Car

Stage 2

Paul_Car's Avatar

Probelema este foarte simpla...Daca vrei bass in sistemul tau audio ai nevoie de un difuzor cat mai mare in diametru,pt a putea misca mai mult aer pt ca mai mult aer miscat este mai mult bas.
Lasand puteriile deoparte,JBL are un difuzor de bas cu diametrul de 16cm,iar MacAudio 30cm,deci fa un calcul!
JBL bass pro 2 este un sub activ care suna destul de bine avand in vedere clasa unde este si pretul ,iar eu ti-l recomand cu caldura daca ai nevoie de un sub mic care doar sa completeze basul din difuzoare,dar nu mai mult!
Desi in cazul de fata dintre cele 2 produse MacAudio va suna mai tare,iti recomand cu cladura (daca bugetul si spatiul in masina permite) sa cauti ceva mai calitativ.Sunt o gramada de pachete in promotie--vezi www.*************** , www.*********** etc
Paul_Car is offline   Reply With Quote
Old 04-06-08, 04:41   #9
Paul_Car

Stage 2

Paul_Car's Avatar

ups! nu am stiut ca be - loud. ro nu se poate afisa pe acest forum .Sorry!
Paul_Car is offline   Reply With Quote
Old 04-06-08, 13:14   #10
dj_oracol

Stage 1

Quote:
Originally Posted by xpert_customs View Post
dj oracol....zimi te rog si mie cum calculezi tu wattii...de stii ca la concerte sunt 600 de watti....eu am 600 de watti foarte sanatosi in casa...adica difuri eminence si puteri rusesti...si nu reusesc sa dau nici un concert....oricum...chiar as fi curios cum se calculeaza watti astia in opinia ta....
scire pe google audio power si vezi pe wickipedia itzi eplica ceva acolo poate intzelei !! faza cu watzi e oarecum relativa !!
dj_oracol is offline   Reply With Quote
Old 04-06-08, 13:37   #11
xpert_customs

Stage 5

xpert_customs's Avatar

Member of:
[VW]

dj oracol....lasane cu wokipedia...ca am depasit stadiu de a citi pe wikipedia si a ma lauda pe 4tuning....aici pe 4 tuning sunt si oameni care chiar se pricep la car audio...dealeri...instalatori..importatori....lasa ne te rog cu amplificatoare de 48 de watti sau cat ziceai tu ca au...si nu mai induce necunoscatorii in eroare...
Old 04-06-08, 13:38   #12
xpert_customs

Stage 5

xpert_customs's Avatar

Member of:
[VW]

apropo...watt=volt x amper....daca stii matematica...nu e asha de greu si nu iti trebuie wikipedia
Old 06-11-10, 16:47   #13
Marius0202

Stock

Lightbulb jbl bass pro2 vs. mac audio

Salut. Am nevoie de o parere. Am pe Laguna, in fata 2 difuzoare stock de 16,5, iar pe spate am pus 2 difuzoare de 20 cm intr-o incinta facuta la comanda, si am un bass foarte bun. Dau casetofonul la maxim (blaukpunkt) si se aude f bine. Ma bate gandul sa pun si un jbl bass pro 2 pentru ca este ieftin si cred ca as obtine un surplus considerabil de bass pe spate. Ce parere aveti ? un subwoofer mai mare nu pot pune pentru ca nu vreau sa folosesc tot spatiul. E masina de familie...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCF4547.jpg
Views:	199
Size:	1.41 MB
ID:	1727658  
Marius0202 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -