Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 12-06-04, 10:22   #1
Boy_Alex

Stock

Boy_Alex's Avatar

Default Tub de bass sau cutie?

Am o masina 1310 si vreau sa o fac sa sune puternic.Ce-mi recomandati: cutie sau tub?Am auzit ca tubul se aude mortal, dar eu vreau sa-mi cumpar tub si pt o camera de apartament (destul de mica).Tubul de bass e bun si pt casa?Sau e bun doar pt masina?
Boy_Alex is offline   Reply With Quote
Old 12-06-04, 23:47   #2
Johnny6600

Stage 2

Johnny6600's Avatar

Tubul de bas este bun oriunde dar pentru casa eu zic ca iti trebuie un subwoofer in cutie facut frumos. Cutia o poti face singur daca nu ai bani din pal dar trebuie sa faci niste calcule. Bafta!
Old 13-06-04, 15:04   #3
BigMac

Stage 3

BigMac's Avatar

Cutia va suna mai bine si mai tare decat un tub. (daca e facuta cum trebuie). Tuburile n-au alt avantaj decat ca sunt mai ieftin de fabricat.

Boy_Alex, uita-te prin celelalte topicuri de aici, ca s-a mai discutat despre subiectul asta, si o sa gasesti toate informatiile necesare.

P.S. in general, o incinta subwoofer calculata pt. masina nu va suna la fel de bine in casa.
Old 15-06-04, 22:35   #4
Jeff

Stage 5

Jeff's Avatar

Cutie.
Jeff is offline   Reply With Quote
Old 16-06-04, 16:01   #5
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ia difuzor bun cu parametrii Thele-Small si ii faci o incinta cum vrei tu, pe care o acordezi la ce frecventa doresti - si o sa vezi rezultatul
Bytzu is offline   Reply With Quote
Old 16-06-04, 22:06   #6
Kusa

Stage 2

Parerea mea este urmatoarea : fa-ti o cutie exact pe L , l , h si forma portbagajului in care sa iti pui 2 subwoofere si zic eu ca amandoua la fel si cu fata in sus , vor arata mult mai frumos decat arata un tub si vor ocupa mai frumos portbagajul decat un tub .

PAREREA MEA
Kusa is offline   Reply With Quote
Old 21-06-04, 02:03   #7
BogdanCMS
Guest

Tub, s-aude mai bine, parerea mea..Depinde si ce incinta vrei sa-ti faci...adica inchisa, deschisa in partea opusa difuzorului(cu tubul acela lung de bas, sau ultima jmecherie, o combinatie dintre cele 2(inchisa pe de o parte si deschisa intr-o alta incinta care se afla in fata difuzorului), -am incercat nsite schite din paranteze si linii dar se amesteca...
  Reply With Quote
Old 13-07-04, 13:11   #8
Adrian_Pintea

Stage 4

Adrian_Pintea's Avatar

Din experienta Tubul nu suna asa bine ca o incinta reflex...Daca nu esti experimentat in tamplarie iti recomand totusi tubul cai mai suor de facut
Adrian_Pintea is offline   Reply With Quote
Old 09-08-04, 01:30   #9
Laju
Cluj Street Racing Member

Stage 5

Laju's Avatar

Iara dau de asta cu bmw-ul care nu are habar ce vorbeste...difuzoarele sunt facute pt un anumit tip de incinta...tub sau cutie...unul pt cutie nu suna bine in tub si invers...iti recomand urmatoarele:alege diful...cumpara mdf(nu pal!!!ii nashpa)...cauta-ma pa yahoo([email protected])si iti dau un program pt calculat incinte special pt diful cumparat...peace brotha and good luck...uitasem...daca ai pe cineva...fa din fibra de sticla incinta...is din cj...daca vrei o fac eu
Laju is offline   Reply With Quote
Old 20-08-04, 12:00   #10
nxtaz
Old School Cars

Stage 5

nxtaz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[Old School Cars]
[Echipa de sprijin]

Boy_Alex http://www.carstereo.com/help/?car-s...iring-kit-help ..gasesti aici tot ce iti trebuie, cum sa iti faci cutia, filtre daca vrei.. bla bla bla.. toate prostiile bafta !
nxtaz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -