Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 14-06-10, 22:56   #1
OviO

Stage 3

Default Helix DB 62.1 Dark Blue vs Pioneer TS-H1703

boxele vor fi montate pe un vw passat din 2003....nu vor fi amplificate decat de un cd-player Alpine 4x50....care se aude mai bine??ce mi-ati recomanda?Va Multumesc!!!
OviO is offline   Reply With Quote
Old 15-06-10, 09:39   #2
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Exclamation Re: Helix DB 62.1 Dark Blue vs Pioneer TS-H1703

Quote:
Originally Posted by OviO View Post
boxele vor fi montate pe un vw passat din 2003....nu vor fi amplificate decat de un cd-player Alpine 4x50....care se aude mai bine??ce mi-ati recomanda?Va Multumesc!!!
Helix Dark Blue 62.1 - Tw de matase destul de detaliat pentru gama entry si nu deranjeaza. Midbass-ul reproduce destul de tare si cu acuratete mid/joase. Ai avantaj destul de bun pentru midbass cu usile de Passat. Putin insonorizant pe usa un amplif si sunt mai mult decat sufieciente pentru un sistem ieftin.
Modelul nu se mai produce cu designul respectiv si mai nou se numeste Helix Blue B 62C ti-am atasat o poza cu el.

Despre cele de la Pioneer pot sa-ti spun decat ca sunt f scumpe pentru ce pot. Ce nu mi-a placut la ele cel mai mult este tweeterul, care este cam "tipator" midbass-ul e destul de ok. Avantaj la Pioneer ca au sensibilitate ridicata si merg mai bine direct pe unitate fara amplificare separata.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	B62C.jpg
Views:	116
Size:	34.0 KB
ID:	1519693  

Last edited by AlexBanu; 15-06-10 at 10:04.
AlexBanu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -