Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 08-05-06, 13:53   #1
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]
Default blaupunkt vs mac audio

sal! am o problema:
am o pereche de difuzoare pioneer accelerate ts a 6911, la 80 w rms si deocamdata dau in ele cu un alpine 2x30, care e prea putin...
am de ales intre blaupunkt gta 2 special edition 2x55w rms thd 0.05% si un mac-audio mp 2000 2x75 w rms, la o diferenta sensibila de pret, in avantajul lui blaupunkt.
avand in vedere ca mai am o statie de 400w rms si mai dau cu head-unitul in 2 twetere si 2 boxe de 17, deci curentul e o problema, ce ma sfatuiti sa aleg?
Old 08-05-06, 14:31   #2
GYM

Stage 5

Default Re: blaupunkt vs mac audio

In ceea ce priveste ampliful eu zic sa alegi Mac-Audio (dintre cele doua).
In privinta curentului eu zic sa iti iei o baterie deep-cycle, nu rezolvi mare lucru cu un condensator
GYM is offline   Reply With Quote
Old 08-05-06, 14:46   #3
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]

cand alegi mac, la ce te gandesti doar la putere sau si calitate, avand in vedere ca o sa dea in medii si inalte? de fapt intrebarea aici tintea: care suna mai clar pe medii inalte? desi e mai slab ( pe hartie) blaupunklt imi spunea mai multe decat mac, cu mac am avut ceva probleme la power rating-ul subwooferelor seriei mp care era jenant de umflat si speram sa ma edifice cineva care a folosit mac pentru boxe...
tico_rs is offline   Reply With Quote
Old 08-05-06, 14:52   #4
GYM

Stage 5

Am ales mac pt ca pur si simplu mi se pare un brand mai bun decat blaupunkt in car audio. mac-ul nu l-am ascultat, bp l-am auzit si nu am fost impresionat....cel mai bine ar fi sa le probezi inainte, sa le compari si sa iei o decizie !
GYM is offline   Reply With Quote
Old 09-05-06, 09:44   #5
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]

-au schimbat putin datele problemei, in sensul ca am gasit un amplif, ban pe ban cu macul, blaupunkt gta 275, la 75w rms x2, 0.03% thd, al carui rating il iau mai in serios decat al mac-ului... o sa revin cu impresii despre el dupa ce il iau, ca am vazut ca e cam sarac netul in astfel de review-uri...
Old 11-05-06, 20:38   #6
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]

revin cu impresii:
claritate mai mare a gta 275 decat mp 2000 sau mx 1000, rating-uri cam la fel de umflate ale ambelor ( cred ca e boala nemteasca...), design net superior blaupunkt ( parerea mea...) dar ambele nici nu se compara cu alpine de l-am alpine pe care l-am avut, adica sunt cam pe la acelasi nivel, ele au 75w rms per canal si alpine are 30 w rms per canal, dar ele se aud cu un 15-20% mai tare doar, la claritate comparabila, dar ele modele 2005-2006 iar alpine are vreo 10 ani...
despre gta 275: - design f bun
-pret bun 290 ron
-claritate buna ( pt 290 ron )
- f usoara, de ce nu stiu, dar are ceva plastic la exterior, iar "heatsink"-urile sunt si ele f usoare si au un aspect gen plastic..., adica daca pui mana pe statie pare o jucarie, "ieftina"...
- Copyright 2026 4Tuning -