bigu, in primul rand, felicitari pentru initiativa!
in al doilea rand...
"cu bass reflex din tub [...] nu ai ce cauta nici la competitii"
"cea mai ieftina si rapida cale de a punde un difuzor de frecvente joase in masina"
in cele 2 afirmatii de mai sus iti dau dreptate
"a economisii cat de cat spatiu"
aici nu sunt de acord cu tine, si am mai zis-o si in alt context...hai sa facem un mic calcul:
-un tub cu difuzor de 12 inci are diametrul ~30 cm si lungimea, sa zicem, ~50 cm...ocupa spatiu pe
platforma portbagajului de ~1500 cm patrati si ofera un volum de aer de ~35 litri...
-o alta incinta care sa ocupe acelasi spatiu pe platforma, sa zicem un paralelipiped dreptunghic cu dimensiunile 50/30/30, ar oferi un volum de aer de ~45 litri

deci de unde ideea de economie?
-economia de spatiu are aplicabilitate in cazul unei incinte mulate pe o laterala a portbagajului, cu fibra de sticla in cazul unei suprafete neregulate sau, mai simplu, cu un unghi sub 90 de grade in cazul in care "peretele" este chiar spatarul banchetei spate, dar asta e alta poveste...oriunde ai incerca sa inghesui un tub, ramane pe langa el mult spatiu nefolosibil (bine, nu vorbim de obiecte marunte depozitabile acolo, cum ar fi triunghiul de semnalizare etc)
-da-mi voie sa mai adaug cateva idei pentru care nu as opta pentru un tub:
>materialul folosit la fabricarea lui, oricare ar fi el, nu depaseste grosimea de 0.7 cm, ceea ce il face fragil si nu numai
>permite folosirea difuzoarelor pana la o anumita marime si o anumita putere (motiv pentru care n-am vazut nici o instalatie de show care sa contina unul/mai multe tuburi)
>tubul s-a nascut din lene si economie...de material (este presat direct in forma in care-l gasim, adaugandu-i-se numai un inel mai gros in zona unde se prinde difuzorul....si fundul, pe cand incinta din suprafete plane necesita montaje cu holz-suruburi, adeziv mai mult, masurarea mai multor dimensiuni etc)
>este complet inestetic! prezenta lui intr-un portbagaj imi aduce aminte de zicala aia cu "nuca in perete"

(intr-adevar, am vazut si tuburi frumos lucrate la exterior, eventual cu o grila ce imita o janta, dar....tot rotund pare

)
-am creat si eu un topic, intitulat "free-air/sealed/vented/bandpass" in care propun sa discutam (cu argumente, evident) pe marginea plusurilor si minusurilor care vin cu fiecare dintre tipurile de incinta enumerate...sper ca acolo vor aparea sfaturi bune